Svet poznatih
Poznati sa poznatima

TINA IVANOVIĆ: Dobijala sam pretnje da će me ubiti kao JELENU MARJANOVIĆ! (FOTO(

Dugo se borila da prevaziđe strah

0 643

Pevačica Tina Ivanović otkrila je da je dobijala jezive pretnje od kojih se i danas naježi.

Tina kaže da su joj nepoznate osobe pretile preko društvenih mreža da će završiti kao pokojna, svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović:

„Užasne poruke su mi stizale na Fejsbuku, naježim se kada se setim. Pisali su mi da će me ubiti kao Jelenu!“, priča pevačica i otkriva sadržaj nekih poruka: „Završićeš i ti u nekom jarku“, „Pazi kuda se krećeš, ti si sledeća“, „Doživećeš Jeleninu sudbinu“…

View this post on Instagram

❤ #hello #friends #tinaivanovic

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official) on

Tina ističe da su joj te poruke stizale donedavno i da se zbog toga dugo plašila da sama izađe iz kuće. Kaže da nije bila sigurna da li su to bezazlene pretnje ili je neko stvarno nameravao da je ubije:

Tina Ivanović u seksi izdanju u novom spotu! (VIDEO)

„Bila sam prestravljena dok sam čitala šta sve hoće da mi urade. To su strašne pretnje, čak iako taj neko nije imao nameru da to stvarno uradi, ali ja nisam mogla da znam da li je on ozbiljan… Ima mnogo bolesnih ljudi koji šetaju gradom, zbog toga sam se često trzala na ulici, okretala sam se da vidim da li me neko prati… A sa druge strane, nisam mogla da se zatvorim u kuću. Dugo sam se borila da prevaziđem strah i, hvala Bogu, uspela sam u tome“, kaže Ivanovićeva.

Folkerka dodaje da pretnje nije prijavila policiji, niti je angažovala obezbeđenje jer se uzdala u svog supruga Zvezdana Anđića:

„Na početku sam bila potpuno sluđena zbog pretnji, razmišljala sam da se obratim policiji i ni sama ne znam zašto to nisam učinila. Nemam obezbeđenje, nikad ga nisam ni imala, pa ni tada nisam angažovala momke da me čuvaju. Tu je Zvezdan kao moje lično obezbeđenje. Doduše, i ja znam da se odbranim, ali otkud znam na kakvog ludaka mogu da naletim. Ne daj Bože nikome ovo kroz šta sam prošla. Bilo, ne ponovilo se!“, zaključuje pevačica.

Izvor svetpoznatih.rs/espreso.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.