Svet poznatih
Poznati sa poznatima

KATARINA GRUJIĆ: Moji bivši su KLOŠARI! Ja sam bila glupa što sam ih izdržavala! (FOTO)

Sada uživa u ljubavi

0 515

Pevačica Katarina Grujić ne krije da se kaje za neke postupke u životu.

Ona oseća dozu ljutnje i kajanja zbog toga što je pozajmljivala novac muškarcima s kojima je bila u vezi, za koje kaže kako su samo klošarili. Katarina ne krije da je izdržavala svoje bivše momke, kao ni to se zbog toga pokajala:

„Malo je reći da sam znala da izdržavam muškarca, malo je i reći koliko sam im para pozajmila, pa ih nikad nisam dobila nazad. Zato neka sve to ostane zakopano u prošlosti, i ne ponovilo se više“, kaže pevačica i dodaje:

„Naravno da imam dozu ljutnje i kajanja kako sam mogla da ispadnem baš toliko glupa i da izdržavam muškarca koji ne želi da radi ništa u životu ili, kako bih ja rekla, klošari. Nije mi pre bilo svejedno, ali smo svesni da prošlost ne možemo vratiti, iako bi 99 posto nas nešto promenilo.“

Katarina Grujić otkrila najčuvanije tajne estrade!

Katarina Grujić konačno je srećna u ljubavi jer je, nakon dužeg perioda, početkom godine ušla u vezu sa jednim biznismenom. Ona ne krije zadovoljstvo trenutnim emotivnim partnerom:

„Moram priznati da sam baš zadovoljna. Imam pored sebe nekog ko me čini jako srećnom, kome je bitan moj osmeh na licu. Zato ne eksponiram svoju vezu, o sreći se ćuti“, rekla je pevačica, a na pitanje kad planira da stane na ludi kamen odgovara:

“ Skoro sam pročitala da su pitanja tipa: „Kada se udaješ, kada ćeš roditi decu, kada ćeš ovo, kada ćeš ono?“ postala kao pitanja iz opšte kulture. E pa, moj odgovor je ne znam“, kaže Kaća.

Izvor svetpoznatih.rs/pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.