Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Gledaoci raskrinkali ANU KORAĆ! Uplela se u svoje laži?! (VIDEO)

Rade mi sve ovo samo jer sam sa Davidom!

0 1.552

Sinoć su gledaoci postavljali pitanja učesnicima „Zadruge“.

Ana Korać dobila je tokom noći pitanje koje je izazvalo veliku pažnju svih ukućana.

Gledaoci su primetili kako je Ana rekla da ona nije kriva što su joj svi prijatelji bogataši, kao i da nije kriva što je gomila tih istih ljudi široj javnosti poznata po „druženju“ sa mladim devojkama, da priča i da je neko progoni, a da je sama prošle godine rekla kako joj je automobil kupio njen dečko.

Gledaoci su rekli Ani i da joj je pušten video klip u kom tom istom navodnom „progonitelju“ umiljato priča da joj nedostaje. Takođe, publika je u pitanju navela i kako je Ana izjavila da njoj nisu zapalili skupoceni automobil, kao i da odlično zna kome je to učinjeno. Gledaoci su kroz pitanje podsetili Anu i da je pričala kako su joj greškom zabranili ulazak u Crnu Goru, ali i da joj je ukraden i broj sa kog su poslate problematične poruke.

Isto tako, publika je podsetila Anu da je govorila i kako nije živela sa Minom Vrbaški, koja je priznala svoju prošlost, ali i da je pričala o svom bahatom letovanju.

Zar joj se ne čini da se upetljala u svoje laži i da je sve ovo previše slučajnosti, bilo je pitanje za Koraćevu:

ELEONORA otkrila sve o odnosu sa RADANOVIĆEM pa spomenula i Marka! (FOTO)

„Što se tiče tog auta, ja to nikada nisam izjavila, niti su meni zapalili, niti je bio kod mene. Imaju sve zapisano gde, šta i kako. Što se tiče prijatelja, moji prijatelji se ne eksponiraju javno. Ti što se predstavljaju, niti su moji momci, niti su moji prijatelji. Ti lažni milioneri mogu tako da se predstavljaju. Ulazak u Crnu Goru, za to nisam rekla da je bila greška. Ja nisam bila tamo kada se to desilo. Ja više ne koristim taj telefon, niti sam ga koristila. Karlo je bio moj momak, kada sam rekla da nije? Karlo je bio moj dečko! Glupo je da se o tim stvarima priča u rijalitiju. Ovde pričam o dešavanjima u Zadruzi. Za Minu, ja sam objasnila milion puta tu situaciju. I ona je imala svoj stan i ja sam imala svoj stan. Kakve veze ima to letovanje, ja mogu da idem i na Mars! Šta je ljudima problem? Ovde je najveći problem što sam ja ušla u priču sa Davidom. Može da priča bilo ko šta hoće!“, govorila je Ana.

„Vidim da je dosta stvari nabrojano iz Aninog i mog razgovora. Ona je meni tada rekla da je broj ukraden. Što se tiče auta, tada sam joj rekla da pazi šta priča. Taj auto je najveća k*rva u Beogradu! Nema ko taj auto nije vozio. Nisam ga vozila ja i taj ko ima veze sa vlasnikom auta“, pričala je Ljuba.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećem video snimku:

Izvor svetpoznatih.rs/espreso.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.