Svet poznatih
Poznati sa poznatima

BOSANCU život ugrožen nakon operacije! SAŠA POPOVIĆ u šoku kada je saznao!

Prijatelji se uznemirili

0 2.641

Saša Popović je zabrinut za zdravlje Dragana Stojkovića Bosanca budući da kompozitir, koji od operacije srca ne dolazi na snimanje Zvezda Gradna, već putem video-bima komentariše takičare, u svoju kuću pušta bolesne pevače.

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Ziri plakao, a JELENA se pela na sto! (VIDEO)

Naime, Sanel Smolo, takmičar u muzičkom šou programu „Zvezde granda“, i ove nedelje je opravdao očekivanja svog mentora Dragana Stojkovića Bosanca, budući da je direktno prošao u peti krug „Zvezda Granda“. Međutim, kompozitor i njegov mentor Dragan Stojković Bosanac je pobesneo zbog toga što je 36-godišnji kandidat došao prehlađen na snimanje.

„Stvarno nema smisla da mi i ove nedelje dolaziš u kuću tako bolestan“, opomenuo ga je Bosanac, koji se već treću emisiju zaredom javlja putem video-linka iz svog stana.

„Čekaj, pa što si ga puštao tako bolesnog u svoj stan?! Pa mogao je neku infekciju da ti prenese“, poručio je Saša Popović, ukazujući na Stojkovićev narušeni imunitet zbog nedavne operacije srca.

„U pravu si. Zaje*ao sam se što sam ga primio u kuću. Svaki put kod tebe, Smolo, neke prehlade, tezge, problemi sa grlom. Od sledećeg kruga da zaboraviš na to“, ozbiljno ga je opomenuo Dragan.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.