Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Komšije DARKA LAZIĆA u strahu: Iživljava se! On i dalje bahato vozi po Brestaču! Kako bez vozačke dozvole?

Kažu da nemaju mira

0 965

Meštani sela Brestač, koje je postalo poznato najviše zbog Darka Lazića, i dalje su zabrinuti za pevača koji je 23. oktobra prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, ni posle koje se, kako kažu, nije smirio.

ŠOKANTNO! DARKO LAZIĆ PRIZNAO DA JE ALKOHOLIČAR? Volim tu pustu rakiju, nekada preteram!

Darko se od teških povreda još nije u potpunosti oporavio, ali to ga ne sprečava da i dalje „luduje“ za volanom, bilo na motoru ili u automobilu – tvrde komšije iz njegovog rodnog mesta, gde pevač sada živi sa verenicom Marinom, sa kojom očekuje dete.

„Kad dođe tu na centar, pa kad okreće, pa kad ga ovako izdigne… „, ispričao je jedan od Darkovih komšija za „Vesti“ Prve televizije.

„Ima neki mali, pa stane na zadnje sedište, pa ga digne“,  pričao je drugi komšija.

„Vozi onog kvada, uzme i ovu decu, tu se oni pred prodavnicom natovare… Ono se prevrne čim cimnete. Iživljava se, šta ja znam“, tvrdi jedan meštanin Brestača za Darka.

„Neki imaju ove velike motore, pa se utkruje s njima, on ima kola, gore otvoreno, ja ne znam kakva su…“, izjavio je meštanin, a svi se pitaju da li je Darko ponovo dobio vozačku dozvolu, pošto mu je ista oduzeta pre udesa.

Očajne komšije DARKA LAZIĆA: Motorom gazio komšijsku živinu!

„Ja sam par puta htela da kažem: „Stani, vidiš da guram dete“. Mladost, ludost, šta je – ne znam“, rekla je jedna gospođa u „Vestima“ TV Prve.

„Kad imaš malo viška para i dođeš u situaciju da malo više poletiš. Ali dobar je, dobar“, zaključio je još jedan Darkov komšija.

Mnogi meštani kažu da je adrenalin jači od Darka, pa pravdaju njegovo bahato ponašanje i posle teškog udesa koji mu se dogodio 23. oktobra 2018. godine.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.