Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Očajne komšije DARKA LAZIĆA: Motorom gazio komšijsku živinu!

Opet tera po starom! Nesreća ga nije opametila!

0 640

Darko Lazić za dlaku je izbegao smrt kada je 23. oktobra dožive tešku saobraćajnu nesreću. Tada su stanovnici njegovog rodnog Brestovika molili Boga da pevač ostane živ.

DARKO LAZIĆ: Završio sam sa ANOM za ceo život!

Ali, kako kažu njegove komšije nesreća ga uopšte nije promenila i opametila. On je nastavio po starom, ponaša se bahato kao i ranije. Čak je navodno, kako se priča po selu, našao način da zaobiđe zakon i preko veze dobije novu vozačku dozvolu, koja mu je, mnogo pre udesa zbog bahate vožnje, oduzeta.

„Darko ponovo glumi šerifa i mafija po selu. Ništa se nije promenilo, a svi iz sela su mislili da će ga nova šansa za život koju je dobio opametiti i da će ga dete koje očekuje promeniti. Međutim, ništa od toga se nije desilo“ – kaže pevačeve komšije.

„Preko veze je sredio da ponovo polaže vozački ispit, iako će to biti samo formalnost i neće ni izlaziti na polaganje. Tako će dobiti novu vozačku dozvolu, iako zbog svih saobraćajnih prekršaja i nezgode koju je izazvao, ne bi smeo da vozi narednih pet godina. Darko se svima hvali kako je sve sredio preko svoje veze u policiji i kako će uskoro dobiti novu dozvolu. Do tada vozi kao da se ništa nije desilo – i dalje ne vezuje pojas, i dalje divlja po selu, i dalje se ponaša kao i pre saobraćajke“ – priča Lazićev komšija, a piše Alo.

„Celo selo strahuje zbog njega. Mi smo mislili da će se on smiriti nakon svega i da ćemo svi moći da odahnemo. Dok je bio u komi, a i kasnije u bolnici, molili smo se za njegov život i što brže ozdravljenje. Očekivali smo da će ga ta situacija promeniti“ – priča zabrinut komšija, koji je objasnio da je Darko oduvek bio bahati vozač.

DARKO LAZIĆ brzo pogazio reč da više neće piti alkohol! Opet se opija! (VIDEO)

„Svi znaju da je kao mlad voleo da vozi motor na jednom točku i da tako juri kroz selo, a da tom prilikom neretko strada živina iz komšijskih dvorišta koja izađe na ulicu.  On je zavisnik od adrenalina i to je jače od njega. Ako ga ni saobraćajna nezgoda u kojoj je ostao bez slezine, bubrega i bezmalo života nije promenila, onda ništa neće“ – kaže Darkov komšija iz Brestača.

I pevačeva verenica Marina Gagić koja samo što se ne porodi, kako kažu meštani, po uzoru na svog dragog, vozi bez pojasa.

„Marinu takođe često viđamo kako jurca ulicama Brestača i Pećinaca, a papučicu za kočnicu ne koristi. Nikada nije vezana, a i ona se ponaša se bahato“ – kažu meštani.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.