Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Očajan BORA DRLJAČA: Na mene je bačena kletva!

Nije mu lako

0 373

Bora Drljača dugo trpi u sebi sumnju koja mu razara dušu. Pevač, naime, sumnja da je na njega bačeno prokletstvo jer su mu obe supruge, i Verica i Radomirka, iznenada preminule.

BORA DRLJAČA O AFRODIZIJACIMA: Ako može može, ako ne može ONDA NIŠTA!

Iako je uvek luckast i nasmejan, iza vesele spoljašnjosti kriju se rane koje godinama ne zaceljuju. Njegova prva zvanična supruga Verica obesila se 2007. godine, da bi njegova druga, nevenčana supruga Radomirka umrla od posledica karcinoma krajem prošle godine.

„Kada mi je prva supruga Vera preminula, snimio sam jednu pesmu koja važi i sada, kada mi je umrla moja divna Rada, a stihovi glase: „Bolan ležem, bolan ustajem. Idem dalje, ne odustajem“. Takva žena se više ne rađa! Ali mora se dalje. Mikrofon u ruke i pevaj, to sam ja. Ona bi mi to rekla jer znam da želi da krenem dalje, pa makar i sam. I dalje žalim za njom jer je bila svemoguća“ – iskren je Drljača koji sumnja da je na njega bačena kletva.

„Moguće. Nisam ranije verovao u te stvari, ali sada mislim da je moguće i sumnjam da je nešto bačeno. Eto, i sin mi ima 40 godina, pa se ne ženi. Ne znam šta se dešava.“

Iako ima 77 godina on nema nameru da okači mikrofon o klin i ode u penziju.

„Umetnici nikad ne idu u penziju. Ja sam veliki umetnik koji decenijama traje i trajaću još dugo. Ako me narod bude hteo, i u 85. godini ću puniti dvorane“.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.