Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Doktor koji je spasao ruku DEI ĐURĐEVIĆ otkriva sve detalje njenog oporavka!

Dozvoljen joj povremen izlazak iz bolnice

0 389

Voditeljka Dea Đurđević uspešno se oporavlja od posledica povreda koje je zadobila kada ju je autobus udario i otkinuo joj ruku. Doktor Marko Bumbaširević koji je uspeo da spase i ponovo prišije ruku lepoj voditeljki kaže da je ona bolje, da njen oporavak teče po poanu ali da još ne može da bude puštena kući.

Ovako je Dea Đurđević proslavila pobedu košarkaša Crvene zvezde! (FOTO)

Doktor je objasnio da je Dea svojim dobrim vladanjem i poslušnošću zaradila poverenje lekara koji su o njoj brinuli, pa su je zbog toga pustili da redovno izlazi iz zgrade bolnice, što joj svakako prija.

„Odlučili smo da Dei izađemo u susret i pustili smo je da redovno izlazi iz bolnice, da šeta i kreće se po gradu jer ima dobro vladanje. Dobro je za njeno psihičko zdravlje da izlazi i provodi vreme van bolnice. Sluša lekare i zato su joj sve to dozvolili. Uvek je bila pozitivna, ali je još vedrija otkad je više napolju sa ljudima“, rekao je doktor Bumbaširević.

„Iako se Dea odlično oporavlja, još uvek ne možemo da je pustimo da ode kući. Ona mora da ide na česte preglede i bude pod nadzorom lekara iako je njeno stanje sve bolje iz dana u dan“- zaključio je dr Bumbaširević.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.