Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mirka Vasiljević otkrila o detaljima svog skladnog braka i čemu uči svoju ćerku!

Evo šta kaže

0 245

Glumica Mirka Vasiljević uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima troje dece, dva sina i ćerku.

Neretko se polemiše o tome da bi mladi par mogao ponovo da se ostvari u ulozi roditelja.

MIRKA VASILJEVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA! Pogledajte čijim kandidatima pomaže!

O vaspitanju ćerke poznata glumica je rekla sledeće:

„Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mi mudro da naučimo da ćutimo, onda može da ostane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna. a je moja ćerka Janja, bilo bi tu posla. Da se taj jezik skrati malo (smeh). Ona je pravila neke nestašluke, puno rada je trebalo sa Janjom, bila je brzopleta, ishitrena, pa je morala da bude pod budnim okom“, – kaže Mirka.

Sa Vujadinom je Mirka dugi niz godina u velikoj ljubavi, a ona je sada otkrila šta je ono što je bitno za opstanak veze.

„Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši“, zaključila je Mirka.

Izvor Pink.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.