Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Striptizeta napala Dženifer Lopez: To je moja priča! Zaslužujem naknadu za film! (FOTO 18+)

Ne sviđa joj se kako je predstavljena

0 404

Dženifer Lopez (49) gledaćemo u filmu „Hustlers“, čija radnja se zasniva na istinitoj priči, gde su bivše striptizete odlučile da opljačkaju svoje bogate klijente sa Vol Stita.

Džej Lo se našla na udaru Samante Barbuš (46), bivše striptizete, koja tvrdi da je ovo ostvarenje pokralo njenu životu priču. Tim povodom ona zahteva novčanu naknadu, kako od producenata filma, tako i od pevačice.

„Ako zarađuje na mojoj priči, onda bih trebalo da priznam da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavićemo snimanje jer sam pogrešno predstavljena“, rekla je Samanta za New York Post, i navodi da joj je ipak drago što je Džej Lo ipak glumi:

„Počastvovana sam što me ona glumi, ali mislim da bi ona prvo trebalo da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu“, rekla je Samanta.

Samanta Barbuš je inače bila glavna u bandi bivših striptizeta koja je opljačkala bogate klijente. Naime, ona je sa još nekoliko koleginica drogirala muškarce, kojima bi kasnije „skinuli“ novac sa kreditne kartice. Uglavnom su to bili oženjeni muškarci.

Zbog ovog dela, Samanta je osuđena na 5 godina uslovno.

Izvor svetpoznatih.rs/telegraf.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.