Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Teške optužbe na račun ZOKIJA ŠUMADINCA: On je PREVARANT! Naplaćivao je LAŽNA LEČENJA pa od toga kupio STAN od 60.000 EVRA! (FOTO)

Bio je prinuđen da ode iz svog rodnog mesta jer ga svi znaju kao prevaranta!

0 370

Zoran Zoki Šumadinac astrolog, ezoteričar, a od nedavno i pevač, širokoj javnosti postao je poznat svojim mega hitom „Autotjun“ koji je pokorio internet!

U javnost je isplivala informacija da Zoran vara narod i na njihovoj muci zarađuje. Naime, jedan estradni menadžer otkrio je kako Zoran već godinama obmanjuje ljude i za to im uzima velike pare, od kojih je nedavno pazario i stan u gornjem Milanovcu, vredan čak 60.000 evra:

Zoki: Neki put treba praviti budalu od sebe!

„Šumadinac potiče iz sela Natalinci kod Topole, odakle je faktički bio prinuđen da ode jer ga svi meštani znaju kao prevaranta! Preselio se u Gornji Milanovac, gde je prvih nekoliko godina iznajmljivao stan u centru grada, na drugom spratu iznad kafića. Lično sam odlazio tamo sa prijateljicom koja je imala problem. Od jedne sobe napravio je malu crkvu! Sećam se da su ikone, brojanice, krstovi bili okačeni posvuda i tu smo ostavljali novac. Tokom seanse, Zoran je uključivao kamere na nekoliko telefona, navodno radi uklanjanja negativne energije. Prijateljica je imala problem i svaki put mu je ostavljala po 100 evra, a i ja sam ponekad. Kada smo shvatili da od toga nema vajde, tražio sam nazad naš novac. Prvo nije hteo da vrati, da bih mu zatim zapretio i morao je da nam da sve do dinara. Takođe se sećam da su klijenti svaki put u redu čekali u dnevnoj sobi“, otkriva poznati menadžer, koji je insistirao na anonimnosti:

foto:printscreen/youtube

„Ma, taj se namlatio love pomoću laži i prevara. Znam sigurno da je prošle godine kupio veliki stan u Gornjem Milanovcu za nekih 60.000 evra i da je za približnu cifru nabavio i nameštaj. Tu je preneo sve predmete za „rad“. Prevarom i lažnim lečenjem, uklanjanjem neke negativne energije i sličnim glupostima, uspeo je da obezbedi krov nad glavom“, rekao je pomenuti menadžer.

Zoki Šumadinac negira sve optužbe tvrdeći da su ljudi ljubomorni na njegov uspeh i popularnost:

“ Taj stan mi je poklonila žena iz inostranstva zato što sam joj mnogo pomogao u životu. Rešio sam joj poslovne probleme, kao i zdravstvene, i ona je odlučila da mi pomogne. Ona dolazi kod mene i ja i moje dete idemo kod nje“, rekao je Šumadinac za „Kurir“.

 

 

Izvor Svetpoznatih.rs/Blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.