Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MARIJA KULIĆ se obratila VELIKOJ ŠEFICI pa je UCENILA! (VIDEO)

Želi da se njena ćerka što pre vrati u rijaliti

0 526

Marija Kulić pobesnela je juče jer produkcija rijalitija Zadruga još uvek u Belu kuću nije vratila njenu ćerku Miljanu, kao što je bio dogovor.

NE MOŽE DA OBUZDA STRAST! David tražio od Ane da se skine! Kada ga je poslušala pogledajte šta joj je uradio! (FOTO)

Ona je toliko bila besna da je javno pred svima ucenila Veliku Šeficu, odnosno Milicu Mitrović:

„Želim da se obratim Velikoj Šefici. Ne znam da li te obaveštavaju tvoji producenti o Miljani. Znači, ja sam pristala da dođem ovde u rijaliti s tim da krajem meseca dođe i ona. Međutim, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti tamo i nije ispoštovan dogovor, ja od danas, gledaoci koji očekuju da od mene nešto čuju, nemoj da gledate, ništa neću da pričam. Gledajte tamo Miljanu i Željka, a od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji. Ovde će biti Subotići, a tamo će biti Kulić Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, Ana dolazi u martu kada napuni 18 godina. Celi red stola samo za Kuliće. Molim apartman za nas i kupatulo. Niko vam neće biti potreban“,

nabrajala je Marija i prozvala produkciju zbog toga što je Staniji Dobrojević bilo dozvoljno četiri meseca da se odmara van rijalitija, a Miljani nije bilo dozvoljno ni deset dana.

Marija je navodno insistirala da njenu ćerku Miljanu Kulić vrate u „Zadrugu“ do kraja druge sezone, jer se nadala da će Miljana osvojiti jednu od glavnih nagrada.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećem videu:

Marija Kulić ucenjuje produkciju!

Gepostet von Lale Kroka am Sonntag, 14. April 2019

Izvor Svetpoznatih.rs/Kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.