Svet poznatih
Poznati sa poznatima

LJUBA PANTOVIĆ otkrila tajni plan DAVIDA i ALEKSANDRE: Dokle ćete sve da zajeba*ate?! (VIDEO)

Raskrinkani!

0 844

Majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović , već danima dolazi u sukob sa njom i njenim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem.

Ona je odlučila da im kaže šta zaista misli o svemu i to javno, te su gledaoci imali prilike da čuju za njihov tajni plan:

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Aleksandra: David i Lazar imaju redovan seks, ali… (VIDEO)

„Danas kad smo legli da odmaramo, Mića i Stanija su razgovarali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, David se smejuljio, Ana se nasmejala, da biste vas dvoje u jednom momentu izgovorili: „Nemoj ja da progovorim.“ Zanima me o čemu vi to jedno drugom pretite da ćete progovoriti? Na izlasku iz sobe si mu rekla da ga moliš da te ne komentariše van programa. Dokle vi mislite da sve zaje.avate i da se koljete ko je veća žrtva? Nećete se prati više preko mojih leđa“, rekla je Ljuba.

„Hvala, majko. Nisi rekla tačno. On mi je prebacio da idem na neke konsultacije, a ja sam mu rekla da dobro zna gde idem. David i ja smo bili zajedno i kad smo potpisivali ugovor, on zna u vezi mene neke stvari. Rekla sam mu da mimo programa ne želim da pričam sa njim i svađam se dok drugi spavaju“, branila se Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u sledećem videu:

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.