Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ALEKSANDRA još voli DAVIDA! On probao da se ubije, a ona se uplašila i progovorila sa njim?

Da li je ovo moguće?

0 837

Aleksandra Subotić je tokom sinoćnje „Igre istine“ dobila pitanje od Zlate Đurković da li i dalje voli svog bivšeg verenika Davida Dragojevića, na šta je ona odgovorila negativno. Ipak, Zlata je imala još jedno pitanje, koje se takođe odnosilo na Davida.

DAVID SE SLOMIO, PA PRED KAMERAMA ZAVAPIO: Kajem se zbog onoga što sam uradio Aleksandri! (VIDEO)

„Otkad ti pričaš sa Davidom, kad da se ništa nije desilo između vas?“, pitala je Zlata, a Aleks je objasnila zašto se sinoć uplašila za svoju bivšu ljubav.

„Karađorđe je došao iz štale i rekao da je video Davida sa konopcem, i aludirao je na to da je hteo da se obesi. Karađorđe je imao bliskog prijatelja koji se obesio. Ja sam prišla njemu i ljudski sam ga pitala zbog čega je to uradio. Ja imam dušu. Bez obzira na sve što mi je uradio, ja ne bih volela da uradi tako nešto. On je u poslednje vreme, po meni, labilna ličnost. Otkako sam ja otišla iz „Zadruge“, on priča gluposti, nije sasvim svoj. Zato sam se zabrinula za njega“, ispričala je Aleksandra, u određenim trenucima na ivici suza.

David se, kao i ostali zadrugari, nasmejao na ovu priču, a Aleksandra je ponavljala da uopšte nije smešno, mada se najzad i sama nasmejala ovoj situaciji.

Ceo događaj pogledajte u videu ispod…

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.