Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovo je najvažniji muškarac u životu DAJANE PAUNOVIĆ, a vešto ga skriva od javnosti!

Zasmejava je do suza

0 458

Dajana Paunović retko objavljuje fotografije sa sinom Dušanom na društvenim mrežama, jer ne želi da ga eksponira u javnosti.

PRIŠAO JOJ S LEĐA I ŠOKIRAO JE: Žika Jakšić i Dajana Paunović prvi put zajedno posle razvoda!

„Ne volim da ga eksponiram u javnosti jer smatram da je to moja privatnost i niko ne mora da zna kako izgleda moje dete i šta mi radimo privatno“ – kaže Dajana i otrkiva da je njen sin jedno izuzetno veselo i duhovito dete, te da joj svakog dana izmami osmeh.

„Moj sin je toliko duhovit jedan dečačić da me non-stop zasmejava do suza. Sad je u tim godinama kad je jako zabavan. Nema dana da me ne nasmeje“ – kaže ponosna mama.

Međutim, Dajana ističe da ume da bude i stroga iako je slaba na svog jedinca.

SKINULA SE Dajana Paunović objavila fotku, na kojoj se nikakvo odelo ne vidi (FOTO)

„Jesam slaba na njega, on je mamin sin jedinac i mnogo sam vezana za njega. Dozvoljavam mu neke stvari možda i više nego što bi trebalo, ali postoji granica i mera. On zna da se vlada i zna gde je limit koji ne sme da pređe“ – kaže Dajana i dodaje:

„Kada sam gledala druge majke dok nisam imala svoje dete, imala sam običaj da govorim: ‘Ovo da je moje dete, ovako da se ponaša, nema šanse!’. Međutim to sve pada u vodu kad dobijete dete. Možda sam, eto, slaba na njega kada su igrice u pitanju jer ih dosta igra, ali pošto je stvarno dobar i ispunjava sve obaveze i u školi i ovako, nema razloga zasad bilo šta da mu branim, ali videćemo u budućnosti -“ kaže lepa voditeljka koja je sina Dušana dobila u braku sa producentom Granda Žikom Jakšićem.

Izvor Blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.