Svet poznatih
Poznati sa poznatima

TVRDILA DA JE PEVAČ GEJ! U braku su tri meseca jeli samo sendviče, a onda se zaposlila u fastfudu i prodavala PLJESKAVICE!

Nekadašnji ljubavnici su sve šokirali kada su počeli da iznose prljav veš.

0 646

Romansa koja je mesecima punila medijske stupce završena je nakon tri meseca braka, a nekadašnji ljubavnici su sve šokirali kada su počeli da iznose prljav veš.

Andreana Čekić: Svakome bih POŽELELA OVAKAV RAZVOD! (FOTO)

Crnogorski pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić još 2013. godine upoznali su se u rijalitiju „Farma“, a varnice su odmah sevnule.

Nakon toga su se verili, a po izlasku iz rijalitija su sklopili građanski brak u Crnoj Gori. Međutim, usledio je pravi skandal kada su nakon svega tri meseca odlučili da se razvedu, a Jovana je tada oplela po bivšoj ljubavi.
„Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču – tvrdila je Jovana svojevremeno, pa šokirala tvrdnjom da je Danijel zapravo gej i da su u braku jeli samo sendviče.
Jovana se vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd i zaposlila u jednom fastfudu i prodavala pljeskavice, a hvalili su je i kao dobru radnicu.
Izvor Bliconline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.