Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Najveća prevara u istoriji rijalitija! Ovako je Aleksandra nasamarila Davida, ali i gledaoce!

Napravila ga budalom pred milionskim auditorijumom

0 6.966

Vest da će Aleksandra Subotić i David Dragojević postati roditelji je iznenadila sve kada su učestvovali u petoj sezoni Parova.

Voditeljka Parova, Bojana Ristivojević, obelodanila je pravu istinu koja se krila o Aleksandrinoj trudnoći:

HAOS U NAJAVI: DALILA ulazi u Zadrugu?! (FOTO)

„Test za trudnoću je bio negativan. Produkcija ti je rekla istinu, rečeno ti je da nisi trudna. Aleksandra, ti znaš celu istinu. Ponuđeno ti je da igraš igru i ti si pristala“, objasnila je voditeljka u to vreme, ali je Subotićeva negirala voditeljkine tvrdnje.

Izvor blizak produkciji sada otkriva pravu istinu o Aleksandrinoj prevari. „Ne samo da je nasamarila svog tadašnjeg verenika Davida Dragojevića, i napravila ga budalom pred milionskim auditorijumom, već je uspela da prevari toliki narod“, kaže izvor za Espreso:

„Aleksandra je tada uradila test na trudnoću, tačnije vadila je krv i rađen je beta HCg, koji je bio negativan. Ljudi iz produkcije su joj rekli da je test pozitivan, ali su joj odmah sutradan u razgovoru rekli da je ipak negativan, ali da ako želi može da ide sa tom pričom, i da će oni to podržati i nastaviti. Takođe su joj rekli da može da kaže i istinu. Predložili su joj da izrežiraju priču gde bi joj uradili još jedan kontrolni test koji bi onda bio negativan, i posle kog bi onda mogla da objavi istinu i da se tako izvuče iz laži. Aleksandra je međutim odlučila tada da želi da nastavi sa pričom lažne trudnoće i tako je vozila i Davida i publiku. On o tom dogovoru ništa nije znao. Mislio je i dalje da beba postoji, i kad se na kraju pronela priča o tome da je izgubila bebu, on je plakao kao kiša, na šta se ona smejala. Ta je prevara otkrivena posle u jednoj emisiji, i tada je i David saznao da mu je tadašnja verenica podmetnula pozitivan test na trudnoću“ – priča izvor za Espreso.

Međutim, David nije bio jedini koji je bio pogođen ovim saznanjem. Ovo je rasplakalo i pobednicu “Parova 5” Dalilu Mujić, koja je optužena za Aleksandrin pobačaj zbog udarca u stomak.Naime, Subotićeva je tada izmislila da ju je Dalila udarila u stomak, te da je navodno zbog toga izgubila bebu, koje zapravo nikada nije ni bilo. Ova laž kasnije je napravila i razdor između Davida i njegovog brata Dejana.

Izvor Espreso

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.