Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Razočaran LEKA: NINA RADULOVIĆ ostavila bivšeg muža praznog stomaka!

Nervozan kad je gladan

0 5.590

Nina Radulović i njne bivši muž i glumac Branislav Lečić nedavno su proslavili osmi rođendan sina Lava. Leka je ženi prepustio organizaciju proslave, ali se prvi pojavio u igraonici u pratnji Ivana i Ane, sina i ćerke iz prvog braka.

BRANISLAV LEČIĆ otkriva zašto je i dalje sam tri godine posle razvoda!

Na proslavi se zadržao svega sat vremena, a otišao je u žurbi vodeći sa sobom ćerku i sina iz prvog braka. Leka je seo u auto i odvezao se u poznati restoran, jer ga je bivša žena po svemu sudeći ostavila glanog na slavlju.

Čim je ugledao konobara Leka je naručio obilne porcije domaćih jela i pečenja i nestrpljivo čekao da hrana stigne. Kada su jela konačno stigla, omazao je sve što mu se našlo na tanjiru, od ćevapa, preko pečenja do salata, a na lice mu se vratio osmeh, pa je mogao raspoloženo da nastavi druženje sa decom.

Lepa ćerka Branislava Lečića PLENI LEPOTOM gde god se pojavi! (FOTO)

Da uživaju u porodičnoj atmosferi, bilo je jasno po tome što više od dva sata, koliko su sedeli u restoranu, nisu prestajali da se smeju, a Branislav je i ovoga puta pokazao da s decom iz oba braka koja ima iza sebe, održava odličan i drugarski odnos.

Lečić se po završetku ručka sa ćerkom Anom i sinom Ivanom uputio ka kolima da bi ih odvezao kući i ostavio utisak srećnog sredovečnog čoveka koji uspeva da se snađe čak i onda kada ga bivša žena ostavi praznog stomaka.

Izvor Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.