Svet poznatih
Poznati sa poznatima

KARLEUŠA doživela NERVNI SLOM usred snimanja emisije: MAMICE, izvini za sve! NE ŽELIM VIŠE DA ŽIVIM, HOĆU KOD MOJE MAME! (FOTO)

Jedva su je smirili

0 10.973

Pevačica Jelena Karleuša još uvek se jako teško nosi sa gubitkom svoje majke Divne za koju je bila jako vezana…

Posle nešto manje od mesec dana od Divnine smrti, Jelena se vratila na snimanja Zvezda Granda , gde je stalna članica žirija, međutim, ona i dalje nije baš najbolje…

Kako Kurir prenosi, Jelena je usred snimanja jedne od emisija doživela pravi nervni slom, i jedva su je smirile kolege!

foto:printscreen/instagram

Navodno je u jednom trenutku pevačica ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu kada je Popović počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju.

„Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku“, ispričao je izvor, na vodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

JELENA KARLEUŠA se slomila i zaplakala kad je čula ovo!

„Nebrojeno puta je ponovila: „Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bićemo ponovo zajedno“. Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače“, priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao da je smiri, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena.

„Posle nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: „Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovde. Pućiće mi srce od bola“, i tako nekoliko puta“, navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

Zgranućete se kada čujete za koju CIFRU nastupa JELENA KARLEUŠA i koliko zaradi od ZVEZDA GRANDA! (FOTO)

„Odmah da si se smirila i izašla na scenu“, tako joj je Marija rekla i Jelena je prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo, navodi Kurir.rs.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.