Svet poznatih
Poznati sa poznatima

BALAŠEVIĆ pazario luksuznu vilu u Umagu! Kuća je koštala pravo bogastvo!

O njegovoj kući bruje hrvatski mediji

0 467

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za koju je keširao 400.000 evra. Kako pišu hrvatski mediji, on je vilu pazario preko firme čiji je direktor njegova ćerka.

Kako se ĐORĐE BALAŠEVIĆ jedva vratio kući sa Novog Zelanda!

Nedaleko od Umaga, nalazi se malo mesto Brtonigla, gde je Đorđe Balašević nedavno uživao u jednom restoranu. Ipak, meštani iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu biće samo vikendaš.

Oko Balaševićeve vile, ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen, kao i garaža za dva automobila.

Kuća ima veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe svaka sa zasebnim kupatilom, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grejanje, saunu i đakuzi. U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, pa je na morskoj plaži za svega nekoliko minuta.

Kako navodi pomnenuti hrvatski mediji ovakva vila, kakvu je kupio Balašević, relano košta između 300.000 do maksimalno 450.000 evra, ali može da košta i duplo više ako se kupi po principu „ključ u ruke“.

Izvor Kurir

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.