Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MILOJKOVA DEVOJKA HTELA DA ISEČE VENE! Milijanina majka ispričala sve o toj potresnoj sceni!

Strašno!

0 533

Kontroverzna učesica „Parova“ Milijana Bogdanović pre nekoliko godina napravila je scenu svojim roditeljima kada je uzela nož i pokušala da preseče vene. Sve se desilo zbog jednog gospodina iz sela nadomak Čačka.

MILIJANA pokušala da se UBIJE! NAGUTALA SE LEKOVA I PALA! I to sve zbog NJEGA!

„Ona je pokušala jednom da preseče vene. Ali zapravo to je bio pokušaj da bi prepala oca i mene, jer smo joj branili da ide sa jednim starijim čovekom iz Lučana. To je glupost. Nije bila ni kod lekara. Apsolutno se ništa nije desilo. Uzela je nož i okrenula ga sa tupe strane i prevlačila ga preko ruke. Samo je htela da napravi scenu da bi nas prepala“, rekla je za „Blic“ Slađana Bogdanović, majka Milijane Bogdanović.

Prema njenim rečima, oni su svoju ćerku vodili kod psihologa kako bi joj pomogao u rešavanju problema.

„Kada je napravila scenu sa nožem, rekla sam joj: „Tebi ne treba psiholog, pođi malo psihijatru“. Ona je sama otišla, a na sledećim seansama sam ja išla sa njom. Tada su mi rekli: „Ona nije bolesna, ona ima poremećaj“,  otkrila je Slađana i dodala šta su psihijatri rekli:

„Oni su nju posavetovali, odnosno meni su rekli: „Nemojte je pritiskati, možda će se vremenom okanuti starijih muškaraca. Međutim, to traje od njene 15. godine, što će reći punih šest godina. Ne mogu da znam da li će se Milijana u 26. godini okrenuti ili ostati takva.

I dok majka čeka promenu, njena ćerka uživa u ljubavi sa Milojkom. Dešava se da nekada imaju po neku „čarkicu“, ali Milijana i Milojko, koji uspešno korača ka devetoj deceniji, ispod pokrivača često znaju da se pomaze.

„Meni je žao što se moje dete tamo pogubilo. Ona se pogubila u prostoru i vremenu. Što se tiče Milojka i nje, ja sam svedok da je njihova ljubav bila prava. Šta se sada izdešavalo u „Parovima“ ni sama ne znam, a i neću da razmišljam “ istakla je ona.

Milojko i Milijana su atrakcija širom Srbije, a posebno u selu Pilatovići nadomak Požege, govore sa slašću njihove komšije.

Međutim, Slavicu seoske priče ne zanimaju.

izvor: Bliconline

Izvor Bliconline

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.