Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ŠOKANTNA ISPOVEST žene koja tvrdi da joj je Andreana Čekić otela muža: Nudila je mom detetu psa, a ukrala mu oca!

Skandalozno! Teške optužbe!

0 1.320

Andreana Čekić se 8. marta u Beogradu pojavila sa novim izabranikom Markom Miloševićem, a iako je delovalo da je reč o skladnoj vezi bez problema, istina je drugačija.

Naime, sada se oglasila supruga pomenutog Marka koja kaže da je Andreana kriva jer joj se raspao brak, te da joj je dete ukazalo na to da je muž vara sa pevačicom!

Povezani članci

„Ja sam posumnjala da me muž vara jer mi je dete sve to reklo! Andreana i on su išli zajedno kod njegovih roditelja u Kragujevac, a ja sam inače viđala i njihove zajedničke storije, ali su me oboje ubeđivali da se sve i svašta priča, da nema šanse da će među njima nešto da bude, da se među poznatima svašta prepričava…“, počela je M.M, žena Andreaninog dečka Marka Miloševića za Scandal.

„Ja sam bila na njenim nastupima, ona je sedela pored mene i govorila mi kako me voli! I onda je odjednom on pred detetom izjavio: „Jao, ja ne mogu više sa vama, ja idem!“ Njegove stvari stoje po kući, a sve mi je bilo jasno kada sam videla njihovu sliku sa Đanijevog koncerta. Tek tog dana kada je ona postavila tu sliku, meni se upalila lampica i onda sam joj ostavila komentar ispod slike: „Lepo ti stoji moj muž“, ali je taj komentar brzo izbrisan! On me je zvao da mi preti da to ne radim, ja sam ga pitala šta se dešava, a on je rekao: „Da, mi smo u vezi“. Oni su od 12. januara u zvaničnoj vezi“, priča prevarena žena.

„On je živeo sa mnom do pre deset dana, a njih dvoje rade zajedno od 1. septembra. Spremala sam proslavu za 21. jer je tada 10 godina zvaničnog braka! On se ni detetu ne javlja. Ja sam njoj napisala poruku, sve imam u svom telefonu. Pitala sam je: „Kako ti nije žao da detetu uzimaš oca?!“ Ona je obećavala mom detetu kuče da će, kao, da pokloni. Ne mogu da verujem da neko može da bude toliko dno. Hteli su da pridobiju moje dete poklonima jer znaju da ću se potruditi da dete ne viđa ni nju, ni njega“, objašnjava žena za Scandal.

Izvor svetpoznatih.rs/skandal

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.