Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Saša Vidić uputio specijalnu poruku Mariji Šerifović! (FOTO+VIDEO)

Prokomentarisao svojevrstan muzički spektakl

0 188

Modni stilista Saša Vidić prokomentarisao je nastup Marije Šerifović u Sava centru. 

Naime, pobednica Evrovizije održala je proteklih dana tri koncerta „Druga strana pčoče“ čiji je prihod namenjen ženama obolelim od raka dojke.

Svojevrsni muzički spektakl do sada je odgledalo oko jedanaest hiljada ljudi, a poseban kuriozitet ovog muzičkog događaja je što je Marija Šerifović maestralno otpevala hitove stranih izvođača koji su joj, kako je izjavila sa bine, posebno prirasli za srce, tokom građenja muzičke karijere…

Tako je publika mogla da uživa u numerama Queena, Adele, Robi Viliamsa, Vitni Hjuston, Šabana Šaulića, Silvane Armenulić, Tošeta Proeskog kao i mnogih drugih o čemu je portal Svetpoznatih.rs već izvestio.

Specijalna gošća bila je pevačica grupe Negativ Ivana Peters kojoj je Marija Šerifović poručila sa bine da peva bolje od nje što je dodatno oduševilo publiku. 

„Marija Šerifović, Ivana Peters i Adil…Sve sam rekao. Svaka suza nije potekla za džabe, svaki sekund dok slušate ove ljudedragoceniji je od bilo čega na svetu“, poručio je Vidić između ostalog.

View this post on Instagram

@vidicsasa @svet_rs ✌️ SUZE I SMEH …

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

Još jedan delić atmosfere sa koncerta i nastup Ivane Peters možete pogledati klikom na link, a sledeći koncert zakazan je za 25. mart.

View this post on Instagram

#lastnight

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.