Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Devet godina posle jezive tragedije: Potresna ispovest komšije Ksenije Pajčin (FOTO)

Tragedija koja se ne zaboravlja

0 1.319

Već devet godina stanari zgrade na Voždovcu ne mogu da zaborave kobni 16. mart kada je maneken Filip Kapisoda posle svađe ubio svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, a potom izvršio samoubistvo.

„I danas se sećam tih suza, kuknjave, jadne Ljubice koja je zatekla mrtvu ćerku, te nezapamćene tragedije koja je zadesila jednu porodicu, a moje komšije i prijatelje.Dan kada je taj Kapisoda ubio našu predivnu Kseniju…“, kaže sa suzama u očima komšija i prijatelj porodice Pajčin, a prenosi Alo.

15. marta 2010. je izbila teška svađa  ljubavnog para koja je rezultirala ubistvom i samoubistvom.

„Sećam se kao da je bilo juče. Moj sin i ja smo bili ispred zgrade kada se sa renta-karom pojavio Filip. Sa njim je bio i onaj Karamela. Bila je opšta frka i svađa. Moj sin je tada video da Kapisoda u kolima ima pištolj! Rekao mi je: “Tata, hajde da mu uzmemo pištolj”, ali sam ga ja sprečio jer su to ipak Crnogorci, nisam želeo da nam sutra neko naudi. Gore u stanu prštalo je sve od svađe, lupali su prozorima, vratima, drali su se! Ksenija je u jednom trenutku otvorila vrata stana, a njen pas Milisav je pobegao kod mene! Sutradan oko 16 časova se desilo ubistvo i samoubistvo. Strašno, šta da vam kažem…“, ispričao je Ksenijin komšija koji je dodao i da često posećuje grob tragično nastradale pevačice.

Podsetimo, Kseniju Pajčin je 16. marta 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda koji je nakon toga oduzeo sebi život.

Kako su ubrzo nakon ubistva otkrili izvori bliski istrazi, Filip je, nakon što je usmrtio Kseniju na samom izlazu iz stana, pucao sebi u usta.

Spekulisalo se o tome da su se svakodnevno svađali, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Do zaključka da je ubistvu prethodila žestoka svađa došli su i pripadnici policije koji su detalje otkrili rekonstrukcijom.

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.