Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Aleksandra se definitivno vraća u rijaliti, ali koji? Davidu i Ani će pozliti!

Dobila je ponudu koja se ne odbija

1 1.404

Aleksandra Subotić navodno je primila “poziv koji se ne odbija” iz luksuzne vile Parova da se ponovo priključi tom rijalitiju. Međutim, kako kaže dobro obavešten izvor, ona još uvek nije sigurna šta joj je činiti, jer joj je osveta visoko na listi prioriteta.

„Neodlučna je u ovom trenutku, jer nije još sigurna šta je najbolje za nju. Dobila je primamljivu ponudu i za jedan i za drugi rijaliti, ali sada je na njoj da odluči šta će učiniti po tom pitanju“, rekao je izvor blizak Aleksandri, a piše Alo.

Ponudili su joj odličnu svotu novca, koju bi u kratkom roku mogla da zaradi za sebe i za ćerku. Ponudili su joj specijalan ugovor u kom bi imala sve povlastice u vili (Parova) u odnosu na druge takmičare. Mogla bi češće da viđa svoju ćerkicu, duže da spava i obavlja privatne pozive kad god poželi. Njen jedini zahtev je bio da joj novac bude isplaćen unapred. Najveći problem je to što su Ana i David u drugom rijalitiju, a ona pokušava na sve moguće načine da im se osveti, što kako se navodi – neće biti moguće ukoliko se opredeli za drugi rijaliti šou.

„Uskoro će izabrati jednu od te dve opcije“, zaključuje on.

Izvor Alo!
  1. psihijatar je rekao

    Sve će to umišljena odbaciti, za rad osvete, a dete, ne gleda, kao ni Kulićka

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.