Svet poznatih
Poznati sa poznatima

JEZIVO! ŠABANOV brat umro od tuge za njim! Hasan Dudić skrhkan od bola završio u bolnici! (FOTO)

Gubitak za gubitkom!

0 4.519

Nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći 17. februara i tako zavio u crno svoju porodicu i familiju, kao i celu naciju…

Kako saznajemo, od tuge za Šabanom, njegov brat Muradif Demirović, takođe pevač,  je preminuo. Obostrani rođak Hasan Dudić smogao je snage te za Srpski telegraf rekao:

foto:printscreen/youtube

„Umesto da ove godine slavim 45 godina karijere, za tri meseca sam izgubio pet osoba koje su mi mnogo značile u životu. Prvo mi je preminuo jedan brat od tetke, pa brat od strica, onda moj najvoljeniji Šaban, a sada od tuge za njim i Muradif, potom su mi javili da mi je prija Snežana izdahnula u gradskom prevozu sinoć. Toliko mi se slošilo da sam odmah prebačen na VMA. Život mi se pretvorio u pakao, Muradifa je dotukla Šabanova smrt, u to sam siguran“,  počinje priču Dudić i otkriva da je Šabanov brat najviše patio što nije bio u stanju da ga isprati na večni počinak:

foto:printscreen/youtube

„Muradif je bolovao dugo, ali Šabanova smrt ga je slomila. Pao je u tešku depresiju i samo je ponavljao: „Ode moj brat, ode moje sve“. Demirović je Šabana učio da peva, sa njim je otkrio svet muzike, baš kao i ja. Nije mogao da preboli što mu nije otišao na sahranu, ali zaista je bilo nemoguće jer nije mogao da stoji na nogama“, tvrdi Hasan i zaključuje da će do kraja života žaliti za Šaulićem.

„Svakog momenta pred očima mi je Šaban. Do kraja života ću žaliti što nas je napustio. Čim dođem sebi, opet ću otići na njegov grob, možda će me to barem malo smiriti“m, zaključio je Dudić.

Izvor Svetpoznatih.rs/republika.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.