Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Devet dana nakon majčine smrti Jelena Karleuša je donela važnu odluku!

Odluka vredna svake pohvale

0 15.992

Jelena Karleuša je ipak odlučila da kuću svoje pokojne majke Divne nikada ne proda i na taj način želi da zauvek sačuva uspomenu na čuvenu voditeljku Radio Beograda, koja je nakon višegodišnje borbe sa rakom pluća preminula pre devet dana u svom domu u beogradskom naselju Altina. 

„Jelena je oduvek isticala da joj je majka centar sveta, pa je njenu smrt veoma teško podnela. Ona je čvrsto rešila da Divninu kuću nikada ne proda, a neće dirati ni stvari koje je njena majka imala u domu. JK želi da sve ostane netaknuto, da bi je to podsećalo na majku kada bude posećivala njen dom“,  priča dobro obavešteni izvor za Informer.

„Divna nije htela da ode iz te kuće. Jelena i njen muž Duško su želeli da joj kupe luksuzan stan , ali voditeljka nije htela ni da čuje za to. Ta kuća je na kraju slepe ulice i tamo je Divna imala svoj mir, koji nije želela da joj iko remeti“, objašnjava izvor, dodajući da je Jelena u toj kući, kada su se njeni roditelji razveli, živela sa majkom u toj kući u naselju Altina i provela deo detinjstva.

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.