Svet poznatih
Poznati sa poznatima

VELIKA TUGA JE NATERALA NA OVAJ POTEZ! Jelena Karleuša zbog majčine smrti menja ime!

Velika odluka

0 22.565

Jelena Karleuša rešila je da svom imenu doda još jedno- Divna, u znak zahvalnosti i sećanja na nedavno preminulu majku.

Pop pevačica i dalje je očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela da spava i jede, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače. Izvor blizak Karleuši ispričao je redakciji Kurira da je Jelena na neobičan način odlučila da se oduži majci.

„Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i šire porodice koji su stalno uz nju. Uspela je da se malo oporavi od šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i seti se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kada prođe vreme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je učinila za nju dok je bila živa“, kaže sagovornik Kurira.

„Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša, kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što verujem da neće pričati neko vreme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju. Njih dve su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko meseci vratiti svome poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvek videti i primećivati kod Jelene“, zaključio je izvor Kurira.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.