Svet poznatih
Poznati sa poznatima

MIRA BANJAC više od dva meseca bila u bolnici! Ne bojim se smrti!

Sve je počelo naivno

0 321

Posle dva ipo meseca u bolnici Mira Banjac nije klonula duhom. Oporavlja se u svom domu u Novom Sadu i čeka da se prolepša vreme da može opet da radi. Kako je više puta isticala osamdesetdevetogodišnja glumica kada ne bude mogla da radi – umreće.

„Bez glume, nema mi života! Dobro sam, sinulo vreme, sinula i ja. Ništa me ne boli, samo mi smeta što ne mogu da izađem iz kuće. A zbog ovih virusa ne primam ni posete, ne bih da rizikujem“, kaže legendarna glumica.

Njeni zdravstveni problemi počeli su kada je zabolela noga koju je povredila pre 20 godina tokom predstave.

„Dosta naivno je sve počelo. Bolela me je noga i zbog toga sam otišla u bolnicu, ali sam dobila sepsu , pojavila se i voda u kolenu. Bila sam bogami u velikoj panici da neću moći da radim, a ako ne radim, nisam živa“.

Situacija je bila veoma ozbiljna. Na lečenju je ostala dva i po meseca, ali nijednog trenutka nije pomislila da je to kraj, niti se uplašila smrti.

„Ovo su godine kad čovek, kao što je govorila Isidora Sekulić, pročišćava sebe na neki način, prolazi životni film, razmišlja gde je grešio, kako da se izmiri sa sobom i drugima. Nisam imala paniku od smrti, mene ona ne plaši, jedino me brinulo što pravim toliko dugu pauzu. Ne mogu da ne radim, ako ne radim, gotova sam, više me neće biti“, zaključila je legendarna glumica u prvom intervju nakon izlaska iz bolnice.

Izvor Alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.