Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SUNCE JE UŠLO U RIBE – Ljubav, vera u sebe i srećne ishode će biti glavne teme u narednom periodu

Do 21. marta nas očekuje period pun promenljivog raspoloženja i stanja.

0 271

Sunce je ušlo u znak Ribe i tu će biti do 21. marta 2019.

Same po sebi osobe rođene u ovom znaku su veoma maštovite, empatične i kreativne. Vole ljude, životinje i prirodu. Veruju u magiju života i okrenuti nekada okultnim pojavama. Vera i religija su u znaku Ribe, a Venera, vladarka ljubavi, se najbolje oseća u ovom znaku.

Vole da se utope u drugu osobu, da postanu jedno sa onima do kojih im je stalo, a osećaju tuđe emocije i pre nego što su i izgovorene.

Često žele da budu neko drugi, da menjaju svoju stvarnu sliku i to im često i uspeva kroz profesiju. Najčešće se bave umetničkim poslovima, kao što su gluma i muzika, a kako imaju bujnu maštu neretko su uspešni u pisanju romana i pesama.

Loše strana ovog znaka je što nema izražen ego i nema jasne granice u odnosima sa drugima. Njima je lako manipulisati jer ego nigde ne izbija. Kada se ispoljavaju pretežno loše osobine uočljiva je potreba za izigravanjem žrtve, besciljnost u ponašanju i planovima kao i  nepostojanje samostalnosti.

Žene koje imaju Sunce u Ribama biraju muškarce pretežno umetničkog tipa. Ukoliko je loše položeno i pod teškim aspektima, on može biti alkoholičar, narkoman i lažov. U dobrim aspektima on je romantičan, nežan i posvećen.

Muškarci rođeni u ovom znaku su često slabije životne energije, neodlučni , ali i romantični. Šarma im ne nedostaje, a lako se prilagođavaju partnerkama i okolnostima u kojima se nađu. Ne vole suočavanja sa istinom i beže od konflikta.

Šta nas očekuje tokom prolaska Sunca kroz ovaj znak?
Izazovi na polju ljubavi će biti veliki. Moramo da pokažemo jasan stav i da povratimo veru u pozitivne ishode.
Probleme ćemo želeti da rešavamo linijom manjeg otpora, bežanjem u alkohol i opijate (lekove takođe), a stvarnost će nam se činiti prekomplikovana. Mnogi će bežati u san (to rade svi sa Suncem u ovom znaku) kao način odbrane od surove realnosti.

Biće nam probuđena podsvest i lako se može desiti da sav „materijal“ ,duboko zakopan , izađe na videlo bez cenzure.

Ovnovima će biti „uznemirana“ mračna strana.  Želeće da se sakriju.

Povezani članci

Bikovi će morati da porade na konačnim efektima njihovih pređašnjih poteza na profesionalnom planu.

Blizanci će biti izazvani na polju karijere. Potrebno je da se pripaze od forsiranja napornog tempa.

Rakove očekuje borba sa željama i mogućnostima. granice u planovima moraju da postoje.

Lavovima predstoji bavljenje tamama seksa, dugova i onoga što dele sa partnerom. Potrebno je da se povrati pozitivan pogled na brak ili vezu.

Device će se baviti temom partnerstva, poslovnog i partnerskog. Samoživost i sebičnost partnera mora da naiđe na jasnu granicu koju sve Device poseduju.

Vagama će se probuditi kreativna energija na dnevnom nivou. Mnogima će zdravlje biti pod znakom pitanja.

Škorpijama predstoji borba na polju veza i uživanja. Nejsnoće i nedoumice će uzdrmati postojeće čvrste veze.

Strelčevima donosi povratak na stare rane. Mogući su nejasni počeci i krajevi starih priča.

Jarčevima će biti testiran način komunikacije. Neko prodoran i inspirativan može da promeni način razmišljanja tvrdoglavim pripadnicima znaka.

Vodolije će imati krizu samopuzdanja. Potrebno je da povrate veru u sebe i svoje sposobnosti kao i one najveće vrline.

Ribe će sijati, ali ne nužno u najboljem svetlu. Ovaj period će im doneti dodatno ubrzanje na polju kreativnog izražavanja, ali i i popuštanje krhkih kočnica.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.