Svet poznatih
Poznati sa poznatima

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH

0 594

Bliži se Dan zaljubljenih, a planete obećavaju dosta toga. Oni koji su tek zaljubljeni će malo biti nesigurniji, dok će ovi u čvrstim i dugim vezama imati želju za nekim novim dešavanjima.

Ovan
Izvesno je da ćete obavezno tražiti od partnera neku dinamiku i promenu dosadašnjeg ritma. Za početak, možete i vi da predložite neki drugačiji vid zabave.

Bik
Vi ne možete da odlučite kuda ćete niti ste u stanju da uradite nešto bez partnera/ke. Ne budite zajedljivi, sve može da se sredi.

Blizanci
Zaljubljeni Blizanci će želeti samo da budu blizu partnera/ke. Oni u dugim vezama će organizovati neki provod ili piće sa društvom.

Rak
Spremni ste da veče provedete u krevetu. Ne bukvalno spavajući, već u specijalnom donjem vešu.

Lav
Usamljenim Lavovima nije ni do čega, ali bi bilo dobro da izađu sa prijateljima. Zauzeti su raspoloženi samo za laku zabavu i površan razgovor.

Devica
Neočekivan scenario za sve Device bi bio onaj u kom partner/ka jasno iskazuje emocije bez straha. To bi upravo moglo da se desi.

Vaga
Zauzete Vage se spremaju za romantično iznenađenje koje pripemaju partneru/ki. Ove koje su tek ušle u vezu žele sve jednostvano i bez mnogo preterivanja.

Škorpija
Šta god  da smislite nećete izbeći jasno iskazivanje zaljubljenosti. Ovi u dužim vezama neka spreme neki poklon koji jasno govori koliko vole partnera/ku.

Strelac
Sve se vrti oko vas pa ne morate ni da brinete zbog ovog dana. Očekujte duhovite čestitke, ali ne samo od jedne osobe.

Jarac
Imaćete jaku potrebu da se sklonite od svih. Ukoliko ste u vezi ili braku poverite se partneru/ki i olakšajte sebi dušu.

Vodolija
Bićete pozitivni i raspoloženi. Šta god da ste naumili pokušajte da održite lepo raspoloženje, pa čak i ako se desi da je partner/ka u lošem stanju.

Ribe
Veći deo dana ćete biti dobro raspoloženi, ali je moguća rasprava sa partnerom baš zbog onoga što najviše želite, a to ja pažnja. Nađite sredinu i opustite se.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.