Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Mina se bavila PROSTITUCIJOM u stanu u kojem je živela sa Anom! Koraćeva se VEŠTO PERE!

Da li je i ona imala klijente?

0 3.735

Ana Korać i Mina Vrbaški su, ne samo živele zajedno, već su imale i zajedničke prijatelje.

Doduše, neki su pisali da su im prijatelji zapravo bili makroi, ali Ana od toga vešto pere ruke, te ne želi da se pominje to da je živela sa Minom, koja je priznala da se bavila prostitucijom.

Bliska prijateljica Ane Korać za VIP magazin je otkrila pozadinu njihovog sukoba i netrpeljivosti.

„Iako je Mina pokušavala da sakrije da je živela s Anom, to se naravno odmah saznalo. Ana to nije želela da potencira, ali eto, do medija je došlo i svi su objavili. No glavni razlog zbog kog Mini nije prijala ta priča jeste činjenica da je Ana napustila zajednički stan onog trenutka kada je Mina počela da dovodi nepoznate muškarce, i to svake druge večeri novog frajera“, kaže bliska prijateljica Koraćeve za VIP i dodaje da se Mina pravdala da su joj to prijatelji.

„Prvih nekoliko nedelja, Ana je zaista verovala da Mina iz grada dovodi drugare, međutim, kasnije je preko njihovog zajedničkog prijatelja saznala da je Mina počela da se bavi prostitucijom, te da zarađuje tako što pokupi momke iz klubova i privodi ih u stan. Između ostalog, jedan od onih koji su češće dolazili da „obiđu“ Minu zapravo je bio njen makro“, kaže Anina bliska prijateljica i tvrdi da je tada Koraćeva odlučila da povuče radikalan potez.

„Nije joj padalo na pamet da više nijedan dan provede u stanu sa Minom. Pozvala je nekoliko drugarica koje su joj pomogle da se spakuje, a u međuvremenu je našla garsonjeru. Mini je telefonom saopštila da napušta stan, te da ne želi više da je vidi jer joj je muka od svega što radi. Tada joj je priznala da je saznala da se Mina bavi prostitucijom i da ne želi da bude tom okruženju“, kaže ona za VIP magazin.

Izvor svetpoznatih.rs/alo.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.