Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Miki UPUTIO ŽESTOKU PORUKU Biljani Dragojević i Aleksandri Subotić! (VIDEO)

Bez dlake na jeziku

0 993

Ono što je obeležilo nedelju iza nas svakako je poziv Davida Dragojevića sa njegovom majkom Biljanom Dragojević. Biljana nije podržala vezu sa Anom Korać, pa je Miki Đuričić imao jasnu poruku za Biljanu.

„Želim da se obratim gospođi Biljani. Ja vas razumem, ali gospođo Biljana, vi ste gledali da je David bio jako tužan i nesrećan sa gospođicom (Aleksandrom). Ona je izašla iz rijalitija, ona je govorila da su svi protiv nje, a uhvaćena toliko puta u laži. Nije verovala Davidu ni 20%, pa da li je to žena za njenog sina? Mene ta stvar nervira. Sve ovo ovde što se dešava, mi to sami kreiramo. To što se Mića utripuje da je da je reditelj, to je njegova stvar. On sam to izmišlja. Gospođo, vaš sin se zaljubio, pustite ga da bude srećan, nije mogla druženje sa Lunom da mu oprosti, a ona ga čeka kod njegove majke, kao oprostiće mu prevaru javnu. On je do poslednjeg dana bio uz nju, šta je trebao da uradi? Da izađe sa njom kad je ona trebala da izaže. Zaljubio se čovek, ostavite ga na miru, neka bude srećan. Vaš sin je branio laži Aleksandre. On je nju branio bre, učestvovao u njenim lažima“, bio je jasan Miki.

Iznerviran situacijom, Miki se u jednom trenutku obratio i Aleksandri Subotić, kratkom porukom, želeći da je podseti koga David sada voli.

„Aleksandra, dođi sebi, čovek te ne voli, voli Anu Korać, shvati to. Ona je htela da pravi dilove sa produkcijom, pa ovo nije taj rijaliti gde možeš to da radiš, to je mogla u nekom drugom, mi ovde sve sami radimo“, obratio se Miki i Aleksandri.

Ceo razgovor Mikija Đuričića sa Ognjenom Amidžićem pogledajte ispod…

Izvor svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.