Svet poznatih
Poznati sa poznatima

DEINA MAJKA: Svet mi se srušio, a onda mi je lekar rekao: Šta si rodila? Ta devojka nije suzu pustila!“

Ponosna na ćerku

0 4.713

Nena Dodevski, majka Dee Đurđević otkrila je najnovije detalje oporavka voditeljke Pinka Dee Đurđević koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći kada je autobus priklještio uz zid i otkinuo joj ruku.

„Dea je odlično! Šali se i priča kao ranije. Ona bodri mene i govori mi kako će sve biti u redu. Stanje joj je stabilno iako je u šok-sobi, ali, na sreću, opasnosti nema. Konačno mogu da odahnem“, izjavila je Deina majka Nena i dodala da jeste bila očajna ali da je sada najteži period prošao.

„Bila sam očajna, sluđena… Ceo svet mi se srušio, ali, Bogu hvala, sve je iza nas. Konačno mogu da odahnem“, kaže Nena Dodevski.

Nena Dodevski navodi i da je posle svega veoma ponasna na ćerku, za koju svi u bolnici imaju samo reči hvale.

„Jedan profesor mi je rekao „Šta si to rodila? Ta devojka nije suzu pustila od trenutka kada joj se to desilo““, priča Deina majka, koja je najveća podrška i oslonac svojoj ćerki.

Povređena voditeljka i njena majka zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju zajedničke fotografije, a često i letuju zajedno. Samo dan pre nesreće koja je zadesila njenu ćerku Nena Dodevski je na Fejsbuk profilu objavila status kojim kao da je predosetila šta bi se moglo dogoditi.

„Strah za svoje dete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je godina detetu“, napisala je ona. Nije prošlo ni 24 sata, a Srbiju je potresla užasna vest o nesreći voditeljke.

Izvor Alo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.