Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Davidu i Ani se SLOŠILO, kada su videli ALeksandrin SNIMAK i ŠTA PORUČUJE! (VIDEO)

Bili su u stanju šoka

1 6.332

Sanja Marinković pustila je Davidu Dragojeviću i Ani Korać snimak Davidovog gostovanja sa Aleksandrom Subotić od 22. septembra 2018. godine. Kada je Sanja najavila snimak tadašnjeg para Ani je bilo neprijatno, pa je poručila:

„Jao, nije mi dobro“, rekla je i stavilu ruku preko očiju.

„Ja znam da on mene voli najviše na svetu i da me ni sa jednom ne bi zamenio. Može Naomi Kembel da dođe što se mene tiče…“, rekla je Aleksandra Subotić tada u emisiji, a David je sve to posmatrao uz širok osmeh.

„Sačuvajte ovaj snimak“ – rekla je Mia Borisavljević u “Magazinu In“, nakon što je Sanja Marinković konstatovala da Aleksandra ima ogromno samopouzdanje.

Ovaj Mijin komentar izazvao je pometnju u studiju, s obzirom na to da je ona već tada predosetila da Aleksandrina i Davidova veza neće potrajati.

Izvor svetpoznatih.rs
  1. zorica je rekao

    Citam i u smehu napisacu komentar. Kazete Aleksandra i njeno samopouzdanje. Osoba koja je svesna svoih kvaliteta ona je puna samopouzdanja, komleks je znak nesigurnosti dal je izgleda il elokventnosti. Devojka koja moli muskarca, place, ucenjuje i preti to je znak bolesti, nesugurnosti, frustracije i da samopouzdanje nema ni u tragovima.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.