Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ana Korać ŽRTVA? PAKLENI PLAN Aleksandre i Davida IZAŠAO na VIDELO!

Evo šta su smislili

0 12.484

Aleksandra Subotić i David Dragojević su još pre ulaska u Zadrugu napravili plan kako da, imitirajući ljubavni trougao iz prve Zadruge dođu do 50 000 evra.

Oni su se dogovorili da David smuva Anu Korać i napravi od verenice žrtvu kako bi narod glasao za nju. Međutim, Dragojević se zaljubio u Koraćevu i zaboravio na dogovor sa Anom.

„David i Aleksandra su pre ulaska u rijaliti razmišljali kako bi mogli da se dokopaju nagrade. Tražili su način da iskopiraju ljubavni trougao iz prve sezone koji je digao ceo Balkan na noge: Kiju Kockar, Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Prvo su planirali da Dragojević flertuje sa blogerkom, a onda su čuli da će i Ana Korać ući u „Zadrugu“. Tada su rešili da obrate pažnju na nju ukoliko im priča sa Đoganijevom ne prođe“, objašnjava izvor upućen u priču.

Nakon što je Luna ohladila Davida, on se bacio u akciju sa Anom.

„Kada ga je Đoganijeva ohladila, on je krenuo da flertuje sa Anom. Ponavljao joj je: „Sviđaš mi se, nema Sandre, bio bih sa tobom“. David je Aleksandri u šiframa govorio kako sve ide po planu i da će je dovesti do pobede, iako već tada nije mogao očima da je gleda. Gušila ga je i nervirala, ali ga je ideja o parama držala uz nju“, kaže izvor i dodaje:

„Međutim kada je shvatio da se zapravo zaljubio u Anu, odlučio je da se reši Subotićke. Bivši sportista je tada počeo da ubeđuje Aleksandru da pobegne iz rijaltiija iako je kazna za to 50.000 evra. Nagovarao ju je da tokom svađe udari Minu Vrbaški u glavu i izađe napolje. Potom je na nju vršio pritisak da prekosči ogradu“, kaže izvor za Kurir.

David je Aleksandri sve vreme govorio da će krenuti za njom, što se nije desilo.

Izvor svetpoznatih.rs/kurir.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.