Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Miljana Kulić VAN SEBE: Odlučila da PONOVO ZATRUDNI U RIJALITIJU, a njen motiv će vas FRAPIRATI! (VIDEO)

Miljana se zainatila

0 822

Zbog stalnih napada njene majke na Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić je rešila da joj tera inat, i u to ime zatrudni s njim.

U toku razgovora sa Zoricom Marković, par je prepričavao situaciju koja se dogodila tokom emisije ,,Pitanja novinara“, kada je netrpeljivost između Marije i Lazara eskalirala. Naime, za vreme žustre rasprave, Miljana je stala na stranu svog dečka, što je povredilo njenu majku, a onda je Miljana odlučila da ode korak dalje, pa je izjavila da će u prkos svojoj majci zatrudneti u rijalitiju po drugi put.

„E, sad ću namerno da ostanem trudna ovde. Hoću i želim! Do sada Zorice šta sam joj pričala i sve šta mi je obećavala. Šta misliš, da njegovoj majci nije teško kad sluša kako ga naziva?“, rekla je Miljana.

Zorica i Zola su pokušavali da joj objasne da ne treba to da izgovara, ali Miljanu to nije zanimalo, već je nastavila da se dogovara sa svojim dečkom o danima koji su ispred njih.

„Od sutra ću sve da ga naučim, kako da bude rijaliti igrač. I pevaćemo sa svima, i da se druži sa svima, a ne ovako da se raspravljamo“, izjavla je Nišlijka.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.