Svet poznatih
Poznati sa poznatima

LUKSUZNI POKLON! Pevačicu iznenadio NEPOZNATI MUŠKARAC! Imao samo JEDAN ZAHTEV

Gest za pamćenje!

0 451

Pevačica Jadranka Barjaktarović na jednom od nastupa dobila je vredan poklon od nepoznatog muškarca koji do danas nije otkrio svoj identitet.

“ Jadranka je nastupala u jednom klubu u Crnoj Gori i čim je napravila pauzu, sačekalo ju je iznenađenje. Konobar je prišao i doneo joj flašu šampanjca, koji košta nešto više od hiljadu evra. Objasnio joj je da je poklon poslao gost koji insistira na anonimnosti. Pevačica se u prvi mah zbunila pa pokušala da sazna o čemu se radi, kao i zašto joj je poslata flaša pića, ali je zatim odlučila da prihvati. Konobar joj je rekao da fan nema želju da je upozna i da nije navalentan, već da je prosto želeo da se zahvali za ovo veče“,  otkrio je očevidac za Bliconline.

Jadranka je potvrdila njegove reči.

„Na nastupu sam od nepoznatog fana dobila skupoceni šampanjac. Ne znam tačno koja je cena, ali je papreno skup, to znam. Kad su mi ga uručili, rekli su da je muškarac insistirao na tome da ostane anoniman, imao je samo jedan zahtev. Tražio je da sa bine nazdravim sa njim, samo da podignem čašu“, rekao je svedok tog događaja.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.