Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Detalji jezivog priznanja MINE VRBAŠKI: Bila sam ku*va, ali više nisam. Je*ala sam se za pare! I Miki joj dao novac!

Gadile joj se mušterije

0 417

Mina Vrbaški je u „Zadruzi 2“ priznala da se bavila prostitucijom. Taj podatak je obrazložila podatkom da je morala da pomogne porodici koja je bila u teškoj materijalnoj situaciji.

Mini je u četvrtak uveče pušten snimak na kom je njen cimer Petar Tojagić pričao da je starleta k*rva. Ona je kroz suze priznala da je to tačno.

„Bila sam ku*va, ali više nisam. Je*ala sam se za pare zato što moji kod kuće nisu imali novac. Sve pare sam njima donosila. Kr*va sam, je l’ mi fali nešto, jesam li zato loš čovek? Prerano sam otišla od kuće, pogrešila sam, ali sam posle svega nastavila normalno da živim. To je jedan veliki greh, ali je bio jedini način da pomognem mojima“, pričala je Vrbaški pred milionskim auditorijumom i dodala da su joj se mušterije gadile.

Mnogi su ostali šokirani njenim priznanjem, dok su je drugi podržali jer se nije stidela da prizna da se bavila najstarijim zanatom. Ona je reperu Nenadu Aleksiću Ša ispričala da se plaši reakcije svoje majke Ivane.

Miki Đuričić je rekao da je nedavno dao Mini 800 evra, ali da nije imao seks sa njom:

„Pozajmio sam joj 800 evra, ali nikad nisam rekao da sam bio sa njom, zna ona vrlo dobro kako smo proveli vikend. Imala je problem, baka je išla na operaciju, dao sam joj pare i rekao sam joj da ne mora da mi vrati“, kazao je Miki.

Njena majka Ivana Vrbaški izjavila je da ne želi da komentariše.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.