Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Milica Todorović: DEČKO ME TERA DA budem SEKSI i da se oblačim PROVOKATIVNO! (FOTO)

A da li se lepoj Milici ta ideja dopada

0 729

Pevačica Milica Todorović već dugo vemena u skladnoj je vezi sa Milošem Paunović.

Ona je otkrila da njen dragi voli kada je ona obučena provokativno i da je čak tera da se oblači izazovno i seksi, mada Milica baš i ne deli njegovo mišljenje:

„On mene tera da se oblačim provokativnije i budem „seks“ na bini, ali ja kada spojim sebe i to oblačenje – ne ide mi – „, kazala je ona i priznala da li je na nastupima dečko stalno prati:

„Ne moram da ga vodim nigde, non-stop radi, a ponekad dođe na moje nastupe. On radi na nekim pozorišnim komadima, ali za mene tu trenutno mesta nema. Pre 2 godine je bio sa mnom na novogodišnjem nastupu, ali ne mora uvek da bude pored mene. Uvek se dopisujemo“, navela je Milica za „Ekskluziv“.

Milica je otkrila i da drugim muškarcima definitvno prija kada je razgolićena, ali ne i njoj:

„Snimala sam spotove i imala sam nešto otvoreno, pa su mi članovi benda rekli da se više ne zakopčavam. Ispunila sam im želju, mada se osećam najlepše kada sam skroz ravna i nemam brus, jer ja nemam šta da „budžim“ ,kaže Milica kroz smeh i dodaje:

„Kada radim zimi je po klubovima plus 300 stepeni, pa se mi razgolitimo, a kada izađemo napolje, ne bude nam dobro“, rekla je Todorovićeva.

View this post on Instagram

#milicatodorovic @andrejadamnjanovic 😊

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.