Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Karleuša POLUDELA od besa: Deco, UBIJAJTE, gledali ste to u filmovima! (FOTO)

Skandal!

1 245

Jelena Karleuša često dobija poruke neprijatnog sadržaja, ali poruka koju je nedavno dobila, šokirala je sve!

„Mmmm, kako imaš lepu gu*u, rado bih je lizao“, napisao je dečak, a onda je Jelena objavila poruku na svom profilu.

Jelenu je šokiralo što joj je poruku poslao dečka koji ima samo deset godina, pa se Karleuša zapitala:

 

„Prvo pitanje je: Šta ovu decu od 11, 12 godina motiviše ovako nešto da pišu? Drugo pitanje je da li roditelji znaju na koji način njihova deca koriste društvene mreže? Treće – ovakvih poruka od strane mlađih maloletnika dobijam na hiljade dnevno. Šta je sa porodicom i vaspitanjem?“, napisala je Jelena Karleuša.

Na Jeleninu konstataciju našli su se kometari tipa da je sama „izazvala“ ovakvo ponašanje, te je rešila da se oglasi i tim povodom.

„Komentari zbog slučaja gde molim roditelje da povedu računa šta njihova deca rade po društvenim mrežama, šta mi pišu itd. su oglavnom- ŠTA SI OČEKIVALA KAD PROVOCIRAŠ OBLAČENJEM?! Ja “provociram” decu od 10-11 godina? Šta dalje da očekujem od ovog društva kada odrasli opravdavaju nenormalno i nevaspitano ponašanje dece. Mi smo društvo koje silovanoj ženi kaže da je sama kriva što je napadnuta jer je nosila kratku suknju. Znači deco, UBIJAJTE, gledali ste to u filmovima, u igricama, to vas je ISPROVOCIRALO I TO JE SASVIM OK. Evo pitajte mamu i tatu. I slobodno u liftu napadnite sexy komšinicu, SAMA JE TO TRAŽILA iako imate samo 10 godina“, napisala je Jelena.

 

  1. gl ko jare udara redom je rekao

    Milka mani se dece.
    Sad ce da predje da napada jos floru samo je to ostalo.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.