Svet poznatih
Poznati sa poznatima

SKANDALOZNO! Jelena Golubović završila u BOLNICI jer je Jelena Krunić otrovala LEKOVIMA?! (FOTO)

PRVO OBRAĆANJE NAKON NAPUŠTANJA ZADRUGE!

0 943

Učesnica rijaliti programa Jelena Golubović juče je samoinicijativno napustila rijaliti Zadrugu i imanje u Šimanovcima, zbog kako je istakla „zdravstvenih problema“.

Ona se nekoliko puta žalila produkciji da se ne oseća najbolje nakon čega je bez dozvole produkcije rešila da napusti Zadrugu.

Međutim, od administatora njene zvanične stranice na Facebooku stiglo je i saopštenje u kojem je navedeno da se popularna rediteljka nalazi u bolnici i da se kako je navedeno otrovana lekovima koje joj je, na svoju ruku, dala Jelena Krunić.

Iz produkcije RTV Pinka je rečeno i da Golubovićku očekuje kazna zbog nepoštovanja ugovora i napuštanja Zadruge.

Saopštenje prenosimo u celosti.

„ŠAMPIONI !!!!!
NAKON NEMILOSRDNOG I BESKRUPULOZNOG PONAŠANJA
ZAPOSLENIH NA RTV-PINK …NAKON NEPOŠTOVANJA LJUDSKIH PRAVA I BRUTALNIH FIZIČKIH NASRTAJA NA NAŠU POBEDNICU ..REDITELJKU I RIJALITI IKONU …NAKON ,“TROVANJA NAŠE JECIKE LEKOVIMA“. NAKON NEUPLAĆENOG NOVCA, JELENA JE NA ŽALOST DRAGI ŠAMPIONI MORALA DA NAPUSTI RIJALITI. NAŽALOST ISTORIJA SE PONAVLJA!!!! HVALA DEJANU I NIKOLI,KAO I MUP-u REPUBLIKE SRBIJE ŠTO SU SPASILI NAŠU JECIKU.ČELNICI PINKA SU DALI NALOG DA SE BLOKIRAJU PUTEVI KAKO JELENA NE BI STIGLA SVOJOJ KUĆI…NAKON BRUTALNOG NASRTAJA NA NJU I NJENU LIČNOST!!! OSIM ŠTO SU JE JURILI PO MAGISTRALI I PRAVILI OBRUČ PRESRETALI SU SVAKO VOZILO U KOJE JE JELENA UŠLA,SVE DOK NIJE DOŠLA POLICIJA IZ PEĆINACA.VELIKO HVALA ZA NAŠU POLICIJU. HVALA ŠAMPIONIMA KOJI SU I OVOG PUTA POKAZALI KOLIKO SU SLOŽNI I MOĆNI. KONTAKTIRALI SMO NAŠU JECU —ČIM SE OPORAVI OD STRESA OBRATIĆE SE I SAMA VIDEO PORUKOM. ZA SADA SAMO KRATKO PORUČUJE DA JE LJUBAV UZAJAMNA, DA NAS BESKRAJNO VOLI I DA SE ZAHVALJUJE NA NESEBIČNOJ PAŽNJI I LJUBAVI KOJU JOJ PRUŽATE SVE OVE GODINE..   

„ŠAMPIONI, JELENA JE U BOLNICI ZATO ŠTO JOJ JE DATA TERAPIJA OD JELENE KRUNIĆ I NE OSEĆA SE NAJBOLJE.ZA SADA IMAMO TOLIKO INFORMACIJA ŠTA ĆE DALJE BITI ŠAMPIONI BIĆETE OBAVEŠTENI.ZNAMO SVI DA SMO BORCI ZA PRAVDU I DA JELENA NEPRAVDU NE TRPI. POZDRAV OD ADM TIMA“, ističe se u saopštenju.

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.