Svet poznatih
Poznati sa poznatima

PETODNEVNO NOVOGODIŠNJE SLAVLJE! VIDIMO SE U BUDVI – DVADESETI PUT! (FOTO+VIDEO)

Veliki jubilej! Doček Nove godine u Budvi uz najveća muzička imena regije i tri predstavnika Evrovizije

0 519

Turistička organizacija Opštine Budva promovisala je danas u beogradskom hotelu Envoy svoj novogodišnji program koji ove godine obeležava veliki jubilej – dve decenije tradicionalnog dočeka Nove godine na otvorenom.

Organizatori su podelili program dočeka 2019. godine u pet zasebnih celina koji će obuhvatiti različite muzičke pravce: od hip-hopa, preko repa, etno i pop zvuka do elektronske muzike i roka.

Foto:promo

Pored predstavnika Turističke organizacije Budve i hoteslkih grupa Montenegro stars i Budvanska rivijera na predstavljanju velikog muzičkog dočeka 2019. događaj su upotpunile i velike muzičke zvezde koje će tokom novogodišnjih praznika nastupiti upravo u Budvi. Na konferenciji se čulo i da će prvi put na jednoj bini nastupiti čak tri predstavnika za pesmu Evrovizije.

Tako su Goran Bregović, Marija Šerifović, Jurica Pađen pevač grupe Aerodrom i Zvonimir Đukić Đule obećali fenomenalan provod putem video-bima dok su se popularna pevačica nekadašnje grupe Colonia Indira Forza i Boško Ćirković Škabo iz benda Beogradski sindikat obratili publici lično.

Boško Ćirković Škabo nasmejao je prisutne kada je na voditeljkinu konstataciju da će ove godine biti prvi put u Budvi izjavio:

„Neću biti prvi put u Budvi, ali ćemo prvi put nastupati za Novu godinu tamo. Očekujem magičnu atmosferu, a s obzirom na zidine grada i fenomenalnu rasvetu verujem da će zaista biti magično. Posle dugog niza godina nastupiću zajedno sa kolegama iz benda „Who see“ i počastvovan sam što ćemo sa njima deliti binu. Očekujem lepo veče i da doprinesemo magičnoj atmosferi Nove godine,“ rekao je Škabo.

Foto: Svetpoznatih.rs/Ivana Ikraš

Nekadašnja pevačica grupe Colonia Indira Forza koja trenutno snima novi spot izjavila je da je divno biti u Beogradu i da se jako veseli tom događaju.

„Ja kada dođem ja donosim snagu svima, jeste me čuli. To će biti najbolja i najveselija Nova godina, samo treba da otpustite kočnice i donesete jedan lepi osmeh, ostalo prepustite meni i mojoj koleginici Jeleni Rozgi. Zamislite tu kombinaciju Dalmacije i Slavonije kad se spoji sa crnogorskim temperamentom…“, rekla je Indira koja je uživo otpevala delić svoje nove pesme.

Jurica Pađen pevač benda Aerodrom najavio je repertoar koji će oni koji otputuju u Budvu za novogodišnju noć imati priliku da čuju uživo.

„U Budvi je najbolji doček u regiji. Zašto je tako dođite i proverite uz grupu Aerodrom i naše hitove. Sviraćemo „Običnu ljubavnu pesmu“, „Fratela“, „Što si u kavu stavila“, ali hitove bendova sa kojima smo svirali poput „Lutka za bal“ i „A što da radim“ i još puno toga. Dakle, vidimo se u Budvi“.

Foto:promo

Goran Bregović u svom prepoznatljivom maniru obećao je nezaboravan provod i kratko poručio:

„Biće toliko dobro. Taj ko ne poludi nije normalan“

Delić atmosfere sa najave ovog velikog i značajnog događaja za Budvu možete pogledati u video-snimku ispod:

Prva noć 2019. noć između 1. i 2. januara biće, prema najavama organizatora, posvećena malo tvrđem, rok zvuku uz „Akademiju“ „Partibrejkerse“ i „Van Gog“

„Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo prvog 1. januara nastupiti u Budvi i to posle skoro deset godina. Biće to noć sa fantastičnim raspoloženjem, zvukom talasa, neverovatnim abmijentom, odličnom binom, razglasom, dobrim organizatorima. Tako da smo 1.januara pored Tvrđave u Budvi  na velikoj bini i sviramo stare i nove hitove i biće to lepo“, kazao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog.

Foto: Promo

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.