Svet poznatih
Poznati sa poznatima

EKSKLUZIVNI INTERVJU! ANICA MILENKOVIĆ: SMRŠALA SAM 40 KILA I VRAĆAM SE NA ESTRADU! (FOTO)

FILMSKA PRIČA IZ PRAVOG ŽIVOTA!

0 4.783

Kada se, sa samo 13 godina pojavila sa pesmom „Na lančiću ime tvoje“, Anicu Milenković su mnogi nazivali čudom od deteta.

Nizala je uspeh, za uspehom, a onda je odjednom nestala sa muzičke scene.

Koliko je čudo zaista bila, govore borbe koje je izborila. Zbog muzike je otišla u Ameriku, a tamo i ostala. Izborila se sa prevarom, bolesti sina, lošom finansijskom situacijom, a poslednja borba koju je dobila je borba sa viškom kilograma. Skinula je više od 40 kilograma i sada je spremna na novu borbu. Za borbu kako bi povratila svoje mesto na estradi.

O svim ovim temama, Anica je pričala za portal Svetpoznatih.rs i evo šta je sve rekla u jednom iskrenom razgovoru!

Otišla si u Ameriku zbog posla, a ostala zbog ljubavi. Da li si se pokajala?

Ja sam u Ameriku došla na turneju i ostala sam jer sam želela da se dete rodi ovde, ne zbog ljubavi. Jednostavno gledajući celokupnu situaciju kod nas, smatrala sam da je pametno da se dete rodi u Americi zbog budućnosti. Nikada se zbog toga nisam pokajala. Ja sam jednostavno osoba koja smatra da se sve dešava sa razlogom, tako da svaku odluku sam sama donela, a samim tim se ne kajem.

Pričalo se da te menadžer Deni, sa kojim imaš ćerku, prevario sa koleginicom koju si poznavala i da si ga zbog toga ostavila.

Da, to je istina i daleka prošlost. Ja ne pričam o tome, jer nisam neko ko ogovara. Znaju ljudi šta se desilo. Mogu samo reći da sam zahvalna Bogu što se to desilo.

Foto: PROMO

Iz drugog braka imaš sina zbog koga si i napravila veliku medijsku i muzičku pauzu. Tačnije zbog njegovog zdravstveno stanja. Kako si prebrodila taj period?

Svaki čovek koji ima dete sa nekim invalididetom zna koliko je teško prihvatiti tu činjenicu. Nije mi bilo lako, nije ni dan danas,  ali tako je valjda trebalo da bude. Kad si roditelj, teško ti je i kad imaju temperaturu, a da ne pričamo o gorim problemima.

Zanimljivo da te publika za sve ove godine nije zaboravila i da te je željno dočekala. Da li si imala nedoumice da li bi trebalo li ili ne da se vratiš pevanju?

Nisam imala nikakvih nedoumica. Muzika je moja ljubav. Ja volim da pevam i volim muziku. Znala sam da ću nastaviti tako gde sam stala i  sanjala sam o danu kada ću se vratiti. Meni je pevanje jednostavno u krvi.

FOTO:PROMO

Sa kim si sve ovo vreme bila u kontaktu? Da li su te kolege zaboravile?

Ima dosta njih koji su me zaboravili. Kad to kažem, mislim na sve one sa kojima sam bila dobra, a nikada nisu ni nazvali, a pogotovo oni koji su dolazili ovde u Ameriku, a „nisu imali vremena“ da se vidimo. Ja nisam neko ko zamera, samo kažem, a svako radi kako misli da treba. Ja sam strpljiva i znam da će doći dan kada ćemo se sresti. Ljilja Bela, Lepa Đorđevic, Ćana, Sanja Maletić su koleginice sa kojima sam u kontaktu i dan danas. Ima i onih sa kojima se povremeno čujem, ali najveću bliskost imam sa pomenutim koleginicama. Tu su naravno i  kolege. Znaju oni koji su i prepoznaće se ako pročitaju ovo, ne moram ih nabrajati.

Dugo si se borila sa suvišnim kilogramima. Da li je i to bio jedan od razloga odugovlačenja pre povratka na scenu?

Ja sam se borila sa mnogim stvarima, počev od finansijske strane, preko svega sto se dešavalo sa decom, do kilaže koja je rasla. Nisam bila spremna psihički, a ni fizički uz sve te probleme i udarce, koje mi je život doneo, da se nosim i sa dijetama. Nisam se mogla dati 100% niti sam mogla razmišljati o tome. Samo sam želela da deca budu dobro i da opet zapevam kao nekada. Vreme u svemu čini svoje i sve je verovatno trebalo biti kako je bilo.

FOTO:PROMO

Kako si uspela da vratiš devojačku kilažu i opet da izgledaš tako dobro?

Jedan prijatelj sa kojim sarađujem je znao da imam probleme sa kilogramima, jer sam ja svima više dosađivala sa raznim dijetama bez rezultata. On mi je rekao za ženu koja bi mogla da mi pomogne. Dao mi je broj i ja sam nju nazvala. Njeno ime je Claudia Ademi i posle prvog razgovora sa njom sam znala da ovaj put nema greške. Objasnila mi je da ovo nije dijeta, da ću ja jesti puno i mršaviti, što zvuči, složićeš se, za ne poverovati. Ušla sam u program sa njom i želja  mi je bila da oslabim 25 kg do mog rođendana, a to je bio period od dva meseca. Rekla je da je to izvodljivo i da može. I neverovatno, posle dva meseca ja sam imala 25 kila manje. Ono što je najvažnije u ovoj priči je da se ja osećam super. Nemam glavobolje koje sam imala svakodnevno, oticanje nogu, bolova u kičmi. Sve je nestalo sa novim načinom ishrane i smanjenjem kilograma. Ona je sada ovde sa mnom u Americi. Vežbamo, radimo na mom zdravom životu i izgledu. Ja sam neko ko je imao previše kilograma. Nije me sramota da kažem da sam imala više od 100 kilograma, a sada sam kao ranije, što je mnoge ostavilo u čudu, jer izgledam kao neko ko nikada nije imao problema sa težinom. Koža mi je zategnuta, zdrava sam, a izgubila sam 40 kila za kratko vreme. I što je najbolje, jedem. Mnogo jedem, a slabim i to je divna stvar u celoj priči.

Gordana Vasiljević

 

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.