Svet poznatih
Poznati sa poznatima

OGLASIO se izbačeni NEMANJA Tošić i PRIZNAO: OSTAO bih zbog LUNE samo da sam znao…!

Sve se skupi, pukneš i kraj priče

0 636

Nemanja Tošić juče je po kratkom postupku izbačen iz Zadruge nakon što je fizički nasrnuo na Brendona.

„Istina je da sam sve uradio smišljeno, jer sam želeo da izađem, nisam više mogao ono tamo da izdržim, jer sam počeo da se koljem s’ ljudima“, rekao je Nemanja. On se osvrnuo na odnos sa Lunom Đogani, prema kojoj je počeo da gaji emocije.

„Video sam da je baš plakala. Iskreno, nisam očekivao da će baš ovako da reaguje, i da će moj izlazak toliko da je pogodi, ali to kad sam video onda sam skapirao da sam joj mnogo drag, što mi baš prija. Mislim da je i ona tek sada skapirala koliko sam joj drag. Na žalost, ali je tako“, rekao bivši zadrugar i priznao da bi možda sve bilo drugačije da je na vreme shvatio da je drag Luni.

„Da sam znao da će toliko da se smori, ne bih sigurno uradio ono što jesam, i ne bih hteo da izađem, jer bih onda gledao nešto sasvim drugo, što je i trebalo da gledam realno. Gledao bih samo da sa njom provodim vreme i na to bih se samo fokusirao, i onda bi me bolelo uvo šta ovi rade“ – rekao je Tošić i dodao:

„Ja poludeo tog dana i zbog svega što se dešavalo. Sa Rebekom sam se svađao, savladavao sam se, ali jednostavno na kraju prekipi. Sve se skupi, pukneš i kraj priče.“

Izvor Blic.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.