Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Diler DROGE zamalo upao kod Darka Lazića! Osoblje ga jedva sprečilo!

Lekari kažu da nikada do sada nisu imali ovakav slučaj...

0 2.293

Danas je u bolnici KBC Zemun, uhvaćen muškarac starosti oko 30 godina, koji je imao nameru da uđe kod pevača Darka Lazića u sobu, a osoblje sumnja da je on diler narkotika.

Inače, kako smo već pisali, Darko, od kako je izašao iz veštačke kome tj od kako je u svesnom stanju, non stop od lekara i ostalih prisutnih u bolnici traži da mu donesu drogu a lekari imaju veliki problem sa Darkovom apstinencijalnom krizom, koja mu dodatno komplikuje zdravstveno stanje.

foto:printscreen/facebook

Prema saznanjima Kurira, u ponedeljak popodne , dežurna medicinska sestra primetila je muškarca starog oko 30 godina koji se vrzmao oko ulaza u intenzivnu negu, pokušavajući da uđe unutra.

Ona mu je odmah prišla i upitala ga kod koga je došao i šta mu treba. Dečko je počeo da zamuckuje, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da samo želi da ga vidi. Rekla mu je da to nije moguće, a kako joj je bio sumnjiv, pozvala je obezbeđenje da ga isprati do ulaza.

Jedan od stražara ispričao  je za Kurir da je reč o poznatom dileru koji je više puta hapšen zbog preprodaje i posedovanja droge, kao i da bi o tom incidentu trebalo da se obavesti policija:

foto:printscreen/facebook

„Mi smo bili šokirani kada smo čuli da je neko poslao dilera da pacijentu u teškom zdravstvenom stanju donese narkotike, takav slučaj do sada nismo imali u praksi“, kaže izvor iz bolnice, dodajući da nije upućen da li je slučaj prijavljen organima reda:

„Za to su zaduženi doktori ili neko iz uprave bolnice, ja o tome ne znam ništa. Ali znam da je jedna naša koleginica odmah sutradan rekla Darkovim roditeljima o incidentu koji se dogodio, oni su bili zaprepašćeni kada su čuli za to“, tvrdi izvor za Kurir . rs.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.