Svet poznatih
Poznati sa poznatima

ŽRTVA NASILJA! Aleksandra Subotić posle batina IZGUBILA BEBU?

Stravično!

0 9.270

Aleksandra Subotić je u Zadruzi bila žrtva nasilja, budući da ju je Vladimir Tomović u rijalitiju „Zadruga 2“ udario pesnicom u lice, nakon čega je diskvalifikovan.

Zadrugarki ovo nije prvi put da trpi nasilje, a veliku pažnju javnosti privukao je njen turbulentan odnos sa Aleksandrom Čabarkapom sa kojim ima ćerku Magdelenu.

Njihov slučaj završio je na sudu nakon što je Subotićeva prijavila Čabarkapu da je pretukao.

Dobro upućen izvor tvrdi da je u tom trenutku Subotićeva bila u drugom stanju sa Davidom Dragojevićem a da je nakon batina doživela spontani pobačaj.

„Kad je kretao za London, gde je bio dva i po meseca, David je saznao da Aleksandra nosi njegovu bebu. Trudnoća je tada tek bila na početku. Bili su presrećni kada su saznali da će se ostvariti u ulozi roditelja. Dogovorili su da ne pričaju nikome dok se on ne vrati iz Engleske i dok Aleks ne uđe u treći mesec. Sve je bilo kako treba do momenta dok je Čabarkapa nije presreo i kad se izdešavalo šta se izdešavalo, svi su upućeni. Aleksandra je posle batina išla kod lekara i imala je vidljive povrede, ali plod je bio u redu. Međutim, pošto je bila potresena, od stresa najverovatnije i desilo se da nakon nekoliko dana doživi spontani. Ustala je jedno jutro i videla krv“, ispričao je izvor blizak paru za magazin Star.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.