Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jelena Rozga: Zdravstveni problemi me PONEKAD ometaju u svakodnevnom životu! (VIDEO)

Otvoreno o mukama kroz koje prolazi!

0 450

U jeku promocije nove pesme „Ostani“, za koju je snimila i spot, pop pevačica Jelena Rozga (41) otvoreno je pričala o poslovnim izazovima ali i  o detaljima iz privatnog života koji joj ispunjavaju svakodnevicu.

„Od pete godine sam govorila da ću jednog dana biti pevačica Magazina. Neke stvari su jednostavno predodređene. Sa nepunih 18 sam već bila u grupi i tada je počelo moje putovanje kroz muzičke vode, koje evo i danas traje. Sigurno sam bila neiskusna i premlada, ali imala sam sreću da sam kroz te godine odrastanja i sticanja iskustva bila zaštićena u grupi. Nema ništa lepše nego da radiš ono što voliš, a od toga možeš i da živiš. Puno je truda, tvrdoglavosti i rada u godinama iza mene, i neodustajanja od cilja, “ rekla je Jelena i dodala da je sasvim moguće uskladiti porodicu i posao.

„Mislim da je moguće imati i jedno i drugo. Danas imamo puno primera uspešnih žena koje imaju porodicu. Sve se može kad se hoće.“, rekla je pevačica između ostalog u intervjju za magazin Glossy.

Na pitanje šta je naučila iz zdravstvenih problema koje je imala sa štitnom žlezdom odgovorila je:

„Život je lep i treba ga živeti punim plućima. Nažalost, moji zdravstveni problemi mi ponekad otežaju dan, ali dupla Lavica u horoskopu se nikad ne predaje. I na te probleme pokušavam da gledam kao na nešto što ću rešiti i neće me ometati. Večiti sam optimista, još uvek čuvam u sebi ono dete koje sam nekada bila i ne želim nikada to da izgubim“.

U videu ispod pogleadjte šta je rekla o svom novom spotu…

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.