Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Gde su i šta rade popularne GLUMICE NAJPOZNATIJIH TELENOVELA 90-ih? (FOTO)

0 8.987

„Marisol“, „Esmeralda“, „Kasandra“, „Zlobnica“ zvuči poznato , zar ne?

Junakinje ovih svetski poznatih sapunica su punile novinske rubrike tokom devedesetih dok su se prikazivale serije.
Mnoge od njih su nastavile nekim drugim putem nakon slave koji ih je zadesila nakon ovih uloga.
Gde su i kuda je njihova karijera otišla otkrili smo putem njihovih Instagram profila.

1.Koraima Tores (Kasandra)
Venecuelanska serija Kasandra je tokom svog prikazivanja bila neverovatno popularna u Srbiji, a njena glavna glumica Koraima Tores je čak posetila Srbiju 1997. Trenutno promoviše prevenciju karcinoma dojke, živi u Bogoti.
Kada je tokom prikazivanja serije Kasandra optužena za ubistvo i završila u zatvoru, građanska inicijativa iz mesta Kučevo u Srbiji je poslala pismo venecuelanskoj vladi i bivšem predsedniku Srbije, Slobodanu Miloševiću, u kojem su tvrdili i zahtevali: „Mi znamo da je Kasandra nevina – oslobodite je optužbe!“

2. Gabrijela Spanic (Zlobnica)
Gabrijela Spanic je sigurno jedna od najpopularnijih glumica popularnih sapunica, a pamtimo je po ulozi u meksičkoj seriji Zlobnica. Kod nas se prikazivala toko 1998. i 1999.godine i doživela je neverovatan uspeh. Spanik je 2005 dobila Orhideja nagradu za ostavrene uloge, a u skorije vreme je izjavila kako priželjkuje novu ulogu u nekoj sapunici kako bi povratila staru slavu. Takođe, pre nekoliko godina mediji su je povezivali sa plastičnim operacijama koje su joj fanovi žestoko zamerili.

3.Leticija Kalderon (Esmeralda) 
Leticiju Kalderon pamtimo po ulozi Esmeralde u istoimenoj meksičkoj telenoveli koja je doživela veliku popularnost na našim prostorima. Trenutno, njena popularnost je na zalasku uprkos velikom broju serija koje je snimila nakon Esmeralde. Razlog padu popularnosti je informacija koja je projurila kroz medije u vezi sa njenom zavisnošću o kokainu. Poslednje što je snimila je meksička  serija „Ne ostavljaj me“ (A que no me dejas).

View this post on Instagram

Desayunando ligero😆

A post shared by Lety Ca (@ca.lety) on

4. Erika Buenfil (Marisol)
Od prikazivanja popularne meksičke telenovele Marisol je prošlo 20 godina zbog koje je Erika Buenfil doživela neverovatan uspeh i slavu. Takođe, glumila je u pozorištu, a paralelno sa glumom bavi se i pevanjem pod pseudonimom Eri. Velika je pobornica zdravog života i dosta vremena provodi u prirodi. Poslednje što je snimila je sapunica pod nazivom „Prave ljubavi“ (Amores verdaderos)

View this post on Instagram

Bonita tarde.

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.