Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Marija: Miljana je uradila ono najgore!

136

Posle vanrednog ubacivanja, usledila su „Pitanja novinara“. Nakon što ih je Dušica Jakovljević sve okupila i pozdravila, prvo pitanje za zadrugare imao je Marko Pantić, a bilo je za Mariju Kulić:

– Moram da se vratim na situaciju od juče i Zolin ulazak, šta vas je iznerviralo kada ste znali i šuškalo se da će ući? – glasilo je pitanje.
– Da, čula sam da ulazi, ali on nije imao nikakvu najavui, a on je pao kao sa krova. On je ovde izviđač, i neću dozvoliti da njegovo učešće utiče na moje zdravlje, on je za mene izviđač, niti ću ga komentarisati. Šokirana sam ulaskom, jer sam čula od ljudi da je tu, kao da je gurnut. Mene je Miljana iznervirala zbog cele organizacije, jer je bilo predivno, i ona juče napravila haos, i za mene je to bilo strašno. Nije ispoštovala sebe.

Potom su je zamolili da prokomentariše emotivni momenat sa Jovanom Ljubisavljević, koja ju je sinoć sve vreme tešila.
– Ona me podseća na Tijanu i Anu, divna je i fina. Zamolila sam je da ostane ovakva kakva je. Mene Miljana nije slušala. Jovana je zlatna, samo da se ne pokvari. Nadam se da su roditelji ponosni, kao ja na Tijanu i Anu. Jer, Miljana ne uvažava moju reč – rekla je Marija kroz suze.
Marija je istakla da bi bila ponosna na Miljanu da je poput Jovane, a potom nastavila:
– Ovo sa Mišelom sam svesna da je šala, ali najveća želja u životu mi je da shvati da joj želim najbolje. Sve što me nije poslušala, pogrešila je. Uradila je ono najgore. Volela bih da se penje naviše, ima pesma jedna „Na vrhu uvek ima mesta, ako se krene sa dna.“ – dodala je Marija.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.